اتوکلاو بخار

اتوکلاو بخار شرکت سلامت صنعت بوعلی

اتوکلاو بخار

اتوکلاو بخار شرکت سلامت صنعت بوعلی

اتوکلاو ایرانی

۱۸ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

یا حسین 

ویرایش و ساخت کلیپ مذهبی با دانلود نرم افزار بی نظیرPowerDirector Video Editor

شرکت سایبرلینک پس از حضور موفق خود در بازار نرم افزارهای ویندوز، ویرایشگر ویدئو قدرتمند اندروید را نیز عرضه کرد.

به گزارش خبرنگار فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شرکت سایبر لینک پس از حضور موفق خود در بازار نرم افزار سیستم عامل ویندوز، اکنون محصولات پر طرفدار خود مانند powerdvd و PowerDirector  را برای سیستم عامل اندروید نیز عرضه کرده است.

 

 

ویرایش و ساخت کلیپ مذهبی با دانلود نرم افزار بی نظیرPowerDirector Video Editor

 

بدون اغراق باید گفت این نرم افزار یکی از بهترین  و قدرتمندترین نرم افزارهای ویرایش فیلم است و  تمایز ویژه‌اش  نسبت به دیگر نرم افزارهای مشابه این است که حتی افراد مبتدی هم قادرند فیلم‌های زیبایی را با آن تدوین کنند.

 

این نرم افزار تنها ویرایشگری است که از فیلم‌های 4k پشتیبانی می‌کند.

 

  

ویرایش و ساخت کلیپ مذهبی با دانلود نرم افزار بی نظیرPowerDirector Video Editor   ویرایش و ساخت فیلم با دانلود نرم افزار بی نظیرPowerDirector Video Editor

 

ویرایش و ساخت فیلم با دانلود نرم افزار بی نظیرPowerDirector Video Editor   ویرایش و ساخت فیلم با دانلود نرم افزار بی نظیرPowerDirector Video Editor

 

به جز افکت‌های موجود در نرم افزار شما می‌توانید صدها هزار افکت رایگان را  دانلود و به نرم افزار اضافه کنید. در یک کلام باید گفت این نرم افزار در بین ویرایشگرهای فیلم اندرویدی بی نظیر است.

 

از قابلیت‌های دیگر نرم افزار CyberLink PowerDirector

 

انتخاب از میان ده‌ها افکت حرفه‌ای برای اعمال بر روی ویدئوها

امکان اضافه کردن عکس و آهنگ به ویدئوهای خود

در اختیار قرار دادن انواع ابزارهای حرفه‌ای در محیطی ساده

امکان به اشتراک گذاری ویدئوهای خلق شده به روش‌های مختلف

پشتیبانی از فرمت‌های صوتی WAV, MP3, MP4, M4A, AAC

پشتیبانی از فرمت‌های تصویر JPEG, GIF, PNG, BMP, WebP

پشتیبانی از فرمت‌های ویدئویی H.263 (.3GP,.MP4,.MKV), H.264 AVC (.3GP,.MP4,.MKV), MPEG-4 SP (.3GP, MP4, MKV), VP8 (.MKV)

تغییرات نسخه ی v3.12.1:

 

اضافه شدن ده ها ویژگی جدید + بهینه سازی های مختلف و رفع مشکلات برنامه.

 

 

در ادامه می‌توانید کلیپ مذهبی کار با این نرم افزار را تماشا کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ آذر ۹۹ ، ۲۲:۴۹
علی طلا

السلام علیک یا أباعبدالله
وعلی الارواح التی حلت بفنائک علیکم منی جمیعا
سلام الله أبدا مابقیت وبقی اللیل والنهار
ولاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم
السلام علی الحسین
وعلى علی بن الحسین
وعلى أولاد الحسین
وعلى أصحاب الحسین

آموزش قدم به قدم تصویری طراحی و ساخت پوستر در فتوشاپ و تصاویر مذهبی

فتوشاپ نرم افزار قدرتمندی است و در صورت آشنایی با محیط و ابزار های آن، می توانید هر چیزی را که نیاز دارید بسازید. پوستر ها یکی از مواردی هستند که گاهی نیاز به طراحی و استفاده از آن ها داریم. امروز در انزل وب روش تصویری طراحی و ساخت پوستر در فتوشاپ را آموزش می دهیم.

 

مطالب پیشنهادیتقویم ایران

تقویم ایران

بلیط قطار

بلیط قطار

محل آگهی شما

محل آگهی شما

آموزش گام به گام تصویری طراحی حرفه ای پوستر فتوشاپ Photoshop

How to Create a Poster in Adobe Photoshop

 

طراحان حرفه ای فتوشاپ هر کاری را برای شما می کنند. اما همیشه همه لازم به پرداخت هزینه نیست و می توانید خودتان کار های مورد نیاز خود را بسازید. در ادامه مطلب روش ساخت یک پوستر مناسب با استفاده از تایپوگرافی و شکل گل و استفاده از ابزار لایه ماسک را خواهیم گفت. می توانید یک بار از روی همین آموزش، پوستر مربوطه را بسازید تا با روش کار آشنا شوید و سپس اقدام به ساخت پوستر مورد نظر خود کنید.

 

روش آماده سازی عکس برای طراحی پوستر در فتوشاپ

در پوستر نمونه ما قصد داریم از تصویر یک گل استفاده کنیم. شما می توانید تصویر گل استفاده شده در نمونه را دانلود کنید و سپس آن را در فتوشاپ باز کنید.

 

روش آماده سازی تصاویر مذهبی برای طراحی پوستر در فتوشاپ

 

حال برای استفاده از این تصویر ابتدا باید پس زمینه آن را حذف کنیم. برای این کار ابتدا لایه پس زمینه را انتخاب کنید و با زدن دکمه های Ctrl+J یک کپی از آن بسازید. تصویر پس زمینه اصلی را هم با کلیک روی علامت چشم در کنار لایه، مخفی کنید.

 

روش آماده سازی عکس برای طراحی پوستر در فتوشاپ

 

مجدد لایه کپی شده را انتخاب کنید و روی دکمه Vector Mask در پایین لایه ها (در تصویر زیر سومین دکمه از سمت چپ) کلیک کنید و یک Layer Mask به این لایه اضافه کنید.

 

روش آماده سازی عکس برای طراحی پوستر در فتوشاپ

 

حال لایه ماسک جدید را انتخاب کنید و با استفاده از ابزار براش (Brush Tool) حاشیه عکس را براش بزنید تا بک گراند حذف شود. دقت کنید که باید رنگ Foreground در قسمت رنگ ها مشکی باشد.

 

روش آماده سازی عکس برای طراحی پوستر در فتوشاپ

 

سپس روی تصویر زوم کنید و با جزییات تمام پس زمینه عکس را انتخاب کنید. پس از زوم کردن می توانید با زدن دکمه بک اسلش (\) حالت رنگ قرمز به پس زمینه اضافه کنید تا بتوانید دقیق تر کار کنید.

 

روش آماده سازی عکس برای طراحی پوستر در فتوشاپ

 

در نهایت باید تصویری مانند عکس پایین داشته باشید.

 

روش آماده سازی عکس برای طراحی پوستر در فتوشاپ

 

همچنین اگر در فکر طراحی استیکر هم هستید، مطلب آموزش ساخت استیکر در فتوشاپ را مطالعه نمایید.

 

ساخت تصاویر مذهبی جدید برای طراحی پوستر در فتوشاپ

حال در فتوشاپ روی منوی File کلیک کنید و New را بزنید. نام Woman Up برای آن بگذارید و در اندازه عرض (Width) را در این نمونه روی ۱۲۷۵ پیکسل و ارتفاع (Height) 1650 پیکسل قرار دهید. برای کم حجم شدن فایل و استفاده آنلاین، مقدار رزولیشن را هم روی ۷۲ پیکسل بر اینچ قرار دهید. سپس روی OK کلیک کنید.

 

ساخت فایل جدید برای طراحی پوستر در فتوشاپ

 

سپس رنگ Foreground را روی مشکل قرار دهید و با کمک ابزاری مانند Paint Bucket Tool رنگ پس زمینه را مشکی کنید.

 

ساخت فایل جدید برای طراحی پوستر در فتوشاپ

 

اکنون با زدن Ctrl+R خط کش را فعال کنید.واحد اندازه گیری در نمونه روی اینچ قرار داده شده است. برای تغییر این واحد می توانید از منوی Photoshop > Preferences > Units and Rulers استفاده کنید.

 

ساخت فایل جدید برای طراحی پوستر در فتوشاپ

 

حال روی خط کش کلیک کنید و با نگه داشتن کلیک و کشیدن آن، خطوط راهنما روی تصویر قرار دهید. از هر طرف یک اینچ مناسب است. برای رند شدن و استفاده ار اعداد حقیقی برای کشیدن خط، دکمه شیفت را نگه دارید.

 

ساخت فایل جدید برای طراحی پوستر در فتوشاپ

 

Duplicate کردن لایه ها در طراحی پوستر در فتوشاپ

در ادامه آموزش طراحی پوستر تبلیغاتی در فتوشاپ، حال باید لایه بدون پس زمینه گل را به فایل وارد کنیم. برای این کار می توانید روی لایه گل راست کلیک کرده و Duplicate Layer را انتخاب کنید. در زیر قسمت As: نام آن را Flowers بگذارید و Document را روی Woman Up تنظیم کنید و OK را بزنید.

 

Duplicate کردن لایه ها در طراحی پوستر در فتوشاپ

 

حال عکس گل به صفحه آماده شده اضافه می شود و باید عکس را کوچکتر کنیم. اندازه آن را مطابق تصویر زیر تنظیم کنید. می توانید آیکن Maintain Aspect Ratio  را انتخاب کنید و آن را روی ۳۰ درصد تنظیم کنید.

 

Duplicate کردن لایه ها در طراحی پوستر در فتوشاپ

 

به لایه بکگراند بروید و دکمه شیفت را نگه دارید. سپس روی لایه عکس گل کلیک کنید و روی Align Vertical Center کلیک کنید. سپس تصویر را در مرکز پوستر ست کنید.

 

Duplicate کردن لایه ها در طراحی پوستر در فتوشاپ

 

اضافه کردن متن در طراحی پوستر در فتوشاپ

حال باید متنی به پوستر خود اضافه کنیم. اضافه کردن متن در آموزش طراحی پوستر همایش ، علمی ، مذهبی ، فوتبالی و.. با فتوشاپ هم نقش مهمی دارد و می توانید متون مورد نظر خود را وارد کنید. برای اضافه کردن متن روی آیکن متن کلیک کنید و یا در منوی Windows روی Character کلیک کنید. در این نمونه باید شما دو لایه متن ایجاد کنید. در لایه اول یک تاریخ را تایپ می کنیم و در تکست دوم نام پوستر یعنی Woman Up را تایپ می کنیم. می توانید از فونت Playfair Display برای این کار استفاده کنید.

 

اضافه کردن متن در طراحی پوستر با فتوشاپ

 

با نگه داشتن دکمه Ctrl هر دو لایه متن را انتخاب کنید و دکمه Ctrl+T را بزنید. سپس ماوس را روی گوشه ها ببرید تا به شکل چرخش تبدیل شود و با نگهداشتن شیفت عکس را بچرخانید تا عمودی شود.

 

اضافه کردن متن در طراحی پوستر با فتوشاپ

 

می توایند با تغییر سایز لایه ها، کل صفحه را پر کنید و جای خالی از کناره ها باقی نگذارید.

 

اضافه کردن متن در طراحی پوستر با فتوشاپ

 

برای تعامل می توانید آدرس وبسایت و یا راه ارتباطی با خود را در گوشه ای از تصویر قرار دهید. ما از فونت Open Sans و سایز ۲۵ استفاده کرده ایم.برای استفاده از فونت های انگلیسی و فارسی میتوانید از منابع فونتی که قبلا در انزل وب معرفی کردیم استفاده کنید.

 

اضافه کردن تصاویر مذهبی در طراحی پوستر با فتوشاپ

 

اضافه کردن ماسک در طراحی پوستر در فتوشاپ

تا اینجای کار یک گل و متن در پوستر داریم اما می خواهیم متن و گل در هم تنیده شوند. ابتدا از لایه گل با زدن Ctrl+J یک کپی می گیریم و آن را در در بالاترین لایه قرار می دهیم.

 

اضافه کردن ماسک در طراحی پوستر با فتوشاپ

 

کار را با برش شروع می کنیم. ابزار Brush را انتخاب کنید و روی عکس راست کلیک کنید. اندازه براش را روی ۳۰px قرار دهید و Hardness را ۱۰۰ درصد کنید. رنگ های Foreground و Background را سیاه و سفید کنید. سپس قسمت هایی از تصویر را با براش زدن پنهان یا افشا کنید. برای سویچ کردن بین سیاه وسفید می تواند دکمه X را بزنید تا بهتر روی جزییات کار کنید. سعی کنید مانند تصویر زیر حالت درهم تنیده بین گل و متن با براش ایجاد کنید.

 

اضافه کردن ماسک در طراحی پوستر با فتوشاپ

 

بعد از متن می توانید همین کار را با تاریخ هم انجام دهید.

 

اضافه کردن ماسک در طراحی پوستر با فتوشاپ

 

همچنین اگر در پروژه های خود موارد اضافی دارید که می خواهید آن ها را از تصویر حذف کنید، پیشنهاد می می کنیم مطلب آموزش حذف عوامل اضافی از عکس در فتوشاپ را مطالعه نمایید.

 

افکت دادن به متن در طراحی پوستر در فتوشاپ

در ادامه آموزش طراحی پوستر با فتوشاپ، حال می خواهیم عمق میدان به متن اضافه کنیم. لایه متن (Women UP) را انتخاب کنید. روی دکمه Effects کلیک کنید و Drop Shadow را بزنید.

 

افکت دادن به متن در طراحی پوستر با فتوشاپ

 

حال پنجره افکت برای شما باز می شود. تنظیمات را مانند تصویر زیر انتخاب کنید تا سایه مناسبی ایجاد کنید. پس از اعمال تغییرات روی OK کلیک کنید.

 

افکت دادن به متن در طراحی پوستر با فتوشاپ

 

حال برای کپی کردن این افکت روی لایه تاریخ، روی لایه متن افکت دار شده راست کلیک کنید و گزینه Copy Layer Style را بزنید. سپس روی لایه تاریخ کلیک راست کرده و Paste Layer Style را بزنید.

 

افکت دادن به متن در طراحی پوستر با فتوشاپ

 

اضافه کردن لایه های Adjustment در آموزش طراحی پوستر با فتوشاپ

در پایین پنل لایه ها، بر روی Add Adjustment Layer کلیک کنید و Brightness/Contrast را بزنید.

 

اضافه کردن لایه های Adjustment در طراحی پوستر با فتوشاپ

 

در پنجره ای که باز می شود، می خواهیم کنتراست بیشتری برای تصویر داشته باشیم. به همین منظور Brightness را روی +۱۵ تنظیم کنید و Contrast را روی +۲۰ قرار دهید.

 

اضافه کردن لایه های Adjustment در طراحی پوستر با فتوشاپ

 

حال پوستر شما آماده است. ابتدا برای سیو کردن آن با فرمت فتوشاپ، روی File کلیک کنید و Save as را بزنید. سپس فرمت .PSD را انتخاب کنید و آن را ذخیره کنید.

 

اضافه کردن لایه های Adjustment در طراحی پوستر با فتوشاپ

 

اگر قصد استفاده از تصویر در وب دارید، مجدد منوی File را باز کنید و Save for web را بزنید. می توانید کیفیت و فرمت تصویر را انتخاب کنید و روی Save ضربه بزنید.

 

اضافه کردن لایه های Adjustment در طراحی پوستر با فتوشاپ

 

حال کار به اتمام رسید و می توانید پروژه های دیگر را تمرین کنید و از پوستر های خود لذت ببرید.

 

اضافه کردن لایه های Adjustment در طراحی پوستر با فتوشاپ

 

در پایان اگر علاقه مند هستید تا تصاویر مذهبی بسازید و آن را در کنار پروژه های خود قرار دهید، مطالعه مطلب آموزش طراحی لوگو در فتوشاپ را فراموش نکنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ آذر ۹۹ ، ۲۲:۰۵
علی طلا

السلام علیک یا أباعبدالله
وعلی الارواح التی حلت بفنائک علیکم منی جمیعا
سلام الله أبدا مابقیت وبقی اللیل والنهار
ولاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم
السلام علی الحسین
وعلى علی بن الحسین
وعلى أولاد الحسین
وعلى أصحاب الحسین

وصیت نامه شهدا را که از این شهید والامقام به یادگار مانده است، در ادامه می‌خوانید:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

«انما الحیوه عقیده و الجهاد

 

زندگی عقیده و جهاد است. امام حسین (ع)

 

پدرم و مادرم شرمنده هستم از اینکه نتوانسته‌ام زحماتی را که درباره من متحمل شدید حتی گوشه‌ای از آن‌ها را جبران کنم امیدوارم که بر من ببخشایید و حتماً برایم دعا کنید؛ و چنانچه خواهران و برادرانی بر اینجانب حقی دارند به خانواده‌ام مراجعه کنند تا آن‌ها در این مورد اقدام کنند.

 

محمود اخلاقی

 

 

 

+ نوشته شده در دوشنبه هشتم مهر ۱۳۹۸ ساعت 18:33 توسط روزبه قمصری  | نظر بدهید

وصیت نامه شهدا شهید محمد جهان آرا

 

شهید محمد جهان آرا ، فرمانده سپاه خرمشهر بود که خاطره مقاومت جانانه او نیروهای تحت امرش در این شهر ، بخشی از تاریخ ایران است. او به هنگام آزادی خرمشهر ، به خیل شهدا پیوسته بود و همرزمانش بعد از فتح خرمشهر ، به یادش می خواندند: " ممد نبودی ببینی شهر آزاد گشته... "

 

ادامه نوشته

+ نوشته شده در یکشنبه پانزدهم اردیبهشت ۱۳۹۲ ساعت 13:13 توسط روزبه قمصری  | نظر بدهید

بخشی از سخنان شهید همت

 

 

شهید همت: از طرف من به جوانان بگویید چشم شهیدان و تبلور خونشان به شما دوخته است بپا خیزید و اسلام خود را دریابید.

 

انسان یک تذکر در هر 4 ساعت به خودش بدهد، بد نیست.

 

بهترین موقع بعد از پایان نماز، وقتی سر به سجده می گذارید، مروری بر اعمال از صبح تا شب خود بیندازد، آیا کارمان برای رضای خدا بود.

+ نوشته شده در پنجشنبه چهاردهم دی ۱۳۹۱ ساعت 2:28 توسط روزبه قمصری  | نظر بدهید

شهید حجت‌الله سرتیپ‌نیا : برخی مدعیان حامی اسلام، خائن هستند

فرازی از وصیتنامه شهید:

 

 

 

بسم‌الله الرحمن الرحیم

 

وصیت می کنم پدرم همچو عمار به حضرت رسول (ص) و حضرت امام عزیز وفادار باشید. همچنین مادر مهربان و مومنه ام و برادران مخلص و بدون تکلفم شما هم به امام وفادار باشید. مطمئن باشید امام راست می‌گوید و فقط او و مخلصان مقرب و بی‌ریای ایشان هستند که می‌توانند اسلام از پا افتاده را بر پای دارند.

 

پدرم،مادرم و برادرانم، وظیفه خود را در حد واجب کفایی انجام داده‌اید ولی این را فراموش نکنید که هنوز دین خود را به اسلام ادا نکرده‌ایم. پدر معظم و مادر مکرمه و برادران شریفم، مواظب باشید با افرادی که یا جنگ را تحریم می‌کنند و یا جبهه نمی‌روند و لاف حمایت از اسلام را می‌زنند، تماس نداشته باشید که به خدا سوگند اینها همه دروغگو است و خائن به اسلام هستند. فکر نکنید چون در این دنیا مقامی دنیایی دارند پس بنابراین خوبند. نه، آنها غافلند. مبادا شما هم در این غلفت‌شان شریک و یا دخیل شوید.

+ نوشته شده در شنبه بیست و چهارم تیر ۱۳۹۱ ساعت 10:50 توسط روزبه قمصری  | نظر بدهید

سلام بر آنها که امامشان را در تمام لحظه ها تنها نگذاشتند

 

 

متن زیر وصیت نامه شهدا دانشجوی شهید منصور نظریه میباشد که در سحرگاه 28 صفر ( 4/10/1360 ) مصادف با رحلت حضرت رسول اکرم ( ص ) و شهادت امام حسن مجتبی ( ع ) در یکی از شهرهای اسپانیا به شهادت رسید .

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

سلام به رهبر انقلاب امام خمینی ، درود بر شهیدان و بر روحانیت مبارز و همه همسنگران و رزمندگان ایران . سلام بر آنها که امامشان را در تمام مدت تنها نگذاشتند و همراه و پیرو خط او بودند .

 

خداوندا شکر ، شکرت که مرا به پای خود بازخواستی شکرت که مرا به آرزویم رساندی ، تو خودت شاهدی که من آرزویم این بود .

 

ادامه نوشته

+ نوشته شده در یکشنبه دهم اردیبهشت ۱۳۹۱ ساعت 20:16 توسط روزبه قمصری  | نظر بدهید

خانه‌ آخرت خیلی از دنیا زیباتر است

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

«ولاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل‌الله امواتاً» اینجانب پاسدار ابراهیم بارگاهی که برای دومین بار عازم جبهه هستم و به سوی شهادت می‌شتابم، چون بار اول که در جبهه بودم و لیاقت و سعادت شهید شدن را نداشتم،‌ این بار می‌روم که خداوند، جان ناقابل ما را قبول نماید و شربت شهادت بنوشم. من می‌خواهم به جایی بروم که رجایی و باهنر و بهشتی و مطهری و طالقانی و نواب‌ صفوی و دیگر شهدای مجلس مثل «کامکاری، نیکبخت، زینبی، بیژنی، ضرغام، امرالله و دیگر شهدا آنجا باشند.

 

 

 

ادامه نوشته

+ نوشته شده در دوشنبه بیست و دوم اسفند ۱۳۹۰ ساعت 3:15 توسط روزبه قمصری  | نظر بدهید

وصیت نامه جانباز شهید احمد بابکان

 

 

باید بدانیم که سه چیز انسان را بهشتی و جهنمی‌ می‌کند:

 

1- تفکر

 

2- سکوت

 

3- کلام

 

هر نگاهی نیست در او سودی، و هر کلامی‌ کم نیست در آن یاد خداوند، پس او تقوی است،

 

و سکوتی که در آن فکر نباشد پس غفلت است، پس خوشا به سعادت کسی که نظر او

 

عبرت است و در سکوتش فکر کردن باشد و حرف زدنش ذکر خدا باشد، گریه کند بر خطایش

 

و مردم از او در امان باشند. (بابت چشم و زبان و ...) و باید بدانیم آنچه امروز ممکن است

 

خدای ناکرده به انقلاب اسلامی‌ ما ضربه بزند فقط هواپرستی‌ها و خودخواهی‌ها و بی

 

عدالتی‌ها خواهد بود. بکوشید همه تابع حق باشید و از تفرقه‌اندازی‌ها دوری کنید و باید

 

سعی نماییم تا تمامی‌ خواسته‌هایمان را بر خواسته‌های خداوند تبارک و تعالی منطبق

 

گردانیم و همیشه توکل به خداوند و توسل به ائمه (ع) که امکان‌پذیر می‌باشد، داشته

 

باشیم.

 

برچسب‌ها: شهید, وصیت نامه, وصیت نامه شهدا, دفاع مقدس

+ نوشته شده در پنجشنبه بیست و هفتم بهمن ۱۳۹۰ ساعت 18:59 توسط روزبه قمصری  | نظر بدهید

قسمتی از وصیتنامه سرلشکر خلبان شهید عباس بابایی

 

 

همسرم ! راه خدا را انتخاب کن که جز این راه دیگری برای خوشبختی وجود ندارد

 

ملیحه جان همانطوری که میدانی احترام مادر واجب است . اگر انسان کوچکترین ناراحتی داشته باشد اولین کسی که سخت ناراحت می شود مادراست که همیشه به فکر فرزند یعنی جگرگوشه اش می باشد.

 

ادامه نوشته

+ نوشته شده در یکشنبه بیست و پنجم دی ۱۳۹۰ ساعت 17:51 توسط روزبه قمصری  | نظر بدهید

شهید مصطفی چمران : خوش دارم هیچ‏کس مرا نشناسد

 

 

خوش دارم هیچ‏کس مرا نشناسد

 

هیچ‏کس از غم‏ها و دردهایم آگاهی نداشته باشد،

 

هیچ‏کس از راز و نیازهای شبانه‏‌ام نفهمد

 

هیچ‏کس اشک‏های سوزانم را در نیمه‏‌های شب نبیند

 

هیچ‏کس به من محبت نکند

 

هیچ‏کس به من توجه نکند

 

جز خدا کسی را نداشته باشم

 

جز خدا با کسی راز و نیاز نکنم

 

جز خدا انیسی نداشته باشم

 

جز خدا به کسی پناه نبرم

 

+ نوشته شده در یکشنبه بیست و دوم آبان ۱۳۹۰ ساعت 16:13 توسط روزبه قمصری  | نظر بدهید

شهید جواد جلیلی : با انقلاب به حالت سستی برخورد نکنید

وصیت‌نامه شهید جواد جلیلی

 

 

 

بسم‌الله‌الرحمن الرحیم

 

درود خداوند متعال بر تو باد ای رهبر عالی قدر و بزرگوار سلام شهیدان ایران ...حسین جان!

 

جوانان ما در جبهه‌ها به یاد تو سینه‌های خود را جلوی گلوله‌های سبک و سنگین قرارمی دهند و جان خود را می‌دهند پروردگارا من می‌دانم تو ما را خلق کردی و تو به ما جان داده‌ای....خداوندا مرا یاری کن اگر تو یاری نکنی یاوری جز تو ندارم و ای مردم مسلمان این خون پاک شهیدان است که پیچ و خم قلاب را صاف و هموار می‌کند که شاید با ریخته شدن این خونهای پاک کسانی که در نادانی هستند بهراه الله نماینده شوند.

 

از شما مردم مسلمان و دوستان و آشنایان تقاضا می‌کنم که با انقلاب به حالت سستی برخورد نکنید انقلاب هدف بزرگی را دنبال کرده است و از شما می‌خواهم که جلوگیری از فرزندان خود نکرده و بگذارید راهی راه می‌خواهند بروند و اگر کسی مانع از رفتن فرزندش به جبهه‌های جنگ شود به خدا قسم مسئول است.....

 

خدایا تو را شکر می‌کنم که به من قدرت تشخیص حق از باطل را دادی و خدایا تو را شکر می‌کنم که رهبرم را شناساندی که به من چنین پدر و مادری دادی خدایا تو را شکر می‌کنم که مرا در نادانی نمیراندی مادر عزیزم می‌دانم که شما را اذیت کردم و برای شما نتوانستم فرزند خوبی باشم....

 

بعد از مردن من حجله‌ای برای من مگذارید چون درنزد خدا هیچ ارزشی ندارد گل بر سر قبرم نیاورید چون این گلها بعد از 2 یا 3 روز پلاسیده می‌شوند مرا در بهشت‌زهرا (س) دفن کنید.

وصیت نامه شهدا

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ آذر ۹۹ ، ۲۱:۵۱
علی طلا

السلام علیک یا أباعبدالله
وعلی الارواح التی حلت بفنائک علیکم منی جمیعا
سلام الله أبدا مابقیت وبقی اللیل والنهار
ولاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم
السلام علی الحسین
وعلى علی بن الحسین
وعلى أولاد الحسین
وعلى أصحاب الحسین

 

محمد مسلمی بر لزوم به‌کارگیری ضابطه‌مند از علایم هشداردهنده رده‌بندی سنی برنامه‌ها در تلویزیون تاکید کرد. به‌تازگی پخش نماهنگی از شبکه پویا (نهال) با هشدار محدودیت سنی +۱۰ سال، در فضای مجازی بحث‌برانگیز شده است.

 

اخبار فرهنگ و هنر کلیپ مذهبی افراد منتقد به محدودیت سنی اعمال شده در این نماهنگ مذهبی، معتقدند، آیا این صحنه‌ها از غول‌های انیمیشن‌ها ترسناک تر است که فکر می‌کنید مناسب بچه‌ها نیست؟ و اینکه اصلا چرا مسائل دینی و مذهبی باید شامل محدودیت سنی برای تماشا باشد؟

 

در پاسخ به این انتقادها، محمد سرشار ـ مدیر شبکه ـ در صفحه توییتر خود توضیحاتی را منتشر کرد. این مدیر تلویزیونی در بخشی از این توضیحات آورده است: «یکی از این نماهنگها دارای شعر و صوت مناسبی برای کودکان بود اما در تصویر آن صحنه‌هایی مانند شمشیر کشیدن، شکستن تنگ آب، کشتن ماهی و پخش شدن قطرات خون وجود داشت که بنده از پخش خواستم دو کار انجام دهد: یک: آن نماهنگ را با هشدار سنی ۱۰+ پخش کند. دو: پخش در ساعات پایانی شب باشد که خانواده‌ها کنار فرزندان باشند و مراقبت لازم را برای کودکان زیر ۹ سال داشته باشند.»

 

او ادامه تاکید کرده است: «می‌گویند: ”قبلا صحنه‌های خشن یا ترسناک از شبکه کودک پخش شده. پس اینها را هم بدون هشدار پخش کنید.” مثالی بزنم: هرچند در پاساژها ماسک نمی‌زنند اما ما در هیاتهایمان بهتر از همه جا رعایت می‌کنیم و همه‌مان ماسک می‌زنیم. شبیه همین، اگر خطایی در پخش آن صحنه‌های ترسناک بوده، دلیلی نمی‌شود که در برنامه‌های حساس دینی مراقبت نکنیم.

 

سرشار در ادامه هم از راه‌اندازی سامانه «چی خوبه» خبر داده است که به شبکه کودک کمک می کند و هشدارهای سنی را دقیق‌تر می‌کند.

 

اما این توضیحات در حالی از سوی مدیر شبکه تخصصی کودک مطرح می شود، که او بهتر از هر کسی می‌داند به رغم هشدارهایی که سالهاست از سوی کارشناسان رسانه و روانشناسان کودک عنوان شده، هنوز که هنوز است استفاده از علایم هشداردهنده سنی ضابطه‌مند در پخش شبکه‌ها اجرایی نمی‌شود و همان طور که خود وی نیز اذعان داشته، این هشدارها بر اساس نگاه مدیران اعمال می‌شود و قطعا در این بین بعضی برنامه‌ها و چه بسا بسیاری از قلم می‌افتد.

 

محمود مسلمی ـ بازیگر و کارگردان حوزه برنامه های کودک و نوجوان ـ که بیشتر با اجرای برنامه « عموهای فیتیله‌ای » شناخته می شود، درباره ضرورت استفاده از پروتکل های ضابطه‌مند برای درجه بندی سنی برنامه‌های تلویزیونی و خصوصا برنامه های کودک صحبت کرده است.

 

مسلمی درباره ضرورت تعیین محدودیت سنی برای فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی گفت: فیلم‌هایی که صحنه های خشونت بار دارند باید با استفاده از علائم هشداردهنده یادآوری شوند تا خانواده‌ها مراقب باشند و در همه‌جای دنیا هم همینطور است.

 

او در عین حال اعمال محدودیت سنی را در شبکه‌های تخصصی کودکان نادرست خواند و افزود: اگر بخواهیم بچه‌ها را در شبکه خودشان محدود کنیم، بدتر می‌شود و آن‌ها حریص تر می‌شوند به تماشای آن فیلم یا برنامه. بچه‌ها کنجکاوترند و مثل ما فکر نمی‌کنند. من مخالفم که برای برنامه‌های کودک محدودیت سنی قائل شوند اما در فیلم‌های بزرگسال که ممکن است بچه‌ها هم تماشا کنند باید این مسئله رعایت شود. ما نمی توانیم به بچه‌ بگوییم شبکه تو است اما نگاه نکن اگر برنامه یا فیلم مناسبش است در شبکه‌اش پخش می‌شود و اگر نیست نباید پخش بشود.

 

این بازیگر راه حل ضابطه‌مند شدن این مسئله را در صداوسیما ، وجود گروهی متخصص برای سیاست‌گذاری عنوان کرد و گفت: این موضوع نیازمند یک سیاست کلی است. ما باید روانشناس، جامعه شناس و کسانی که تخصصش را دارند را جمع‌آوری کنیم که کم هم نیستند. کسانی‌که صاحب سبک‌ هستند و در این زمینه علم دارند. وقتی این ‌ها در کارگروهی باشند که سیاست‌های کلی را رقم بزنند، ما می‌توانیم به یک یکدستی برسیم که اگر مدیری رفت و مدیر دیگری آمد این سیاست‌ها باز هم اعمال شود. این چیزی است که در دنیا اتفاق می افتد.

 

مثلا برای دخترها و پسرها در سنین مختلف باید برنامه‌های خاصی طراحی شود. اگر تیمی در صدا وسیما ثابت و مستقر باشد که این سیاست‌گذاری‌ها را انجام دهد، هم برای تعیین محدودیت سنی و هم برای برنامه سازی خوب است.

 

مسلمی با بیان اینکه نحوه آموزش اررزش‌های و کلیپ مذهبی به کودکان باید متفاوت و خلاقانه باشد، گفت: ما می‌توانیم کارهای دینی و ارزشی را به گونه ای بسازیم که کودکان ما نگرش درست تری نسبت به ائمه اطهار (ع) داشته باشد. یعنی بر نکته‌های مثبت تاکید کنیم؛ ما باید از شجاعت امامانمان به کودک بگوییم. کودک و نوجوان ما باید بداند بعد از واقعه عاشورا سیره و رفتارش را چگونه باید تغییر دهد. ارزش‌های آن دوره تاریخی بسیار زیاد بوده است اما ما به آن‌ها نمی پردازیم. البته نه اینکه این چیزهایی که نشان داده می‌شود مثبت نیست اما ما به ندرت درباره رفتار امام حسین (ع) با کودکانشان، رفتار حضرت محمد(ص) و امام علی (ع) با کودکان و اینکه جایگاه کودکان و نوجوانان در دین و روابط اجتماعی آن زمان چگونه بوده است، صحبت کرده‌ایم.

 

مسلمی ادامه داد: چقدر خوب است که ما دختران و پسران سرزمینمان را با رفتار، سیره، شجاعت‌ها و قصه‌های امامان آشنا کنیم. یکی از همین قصه‌ها را قرار بود با همکاری سازمان اوج کار کنیم و آن این بود که امام حسین (ع) در زمان جنگ برای لحظه‌هایی جنگ را رها کرده و نزد کودکانشان می‌روند و با آن‌ها صحبت می‌کنند. این خیلی مهم است که در چنین شرایطی هم ایشان با کودکانشان صحبت می‌کردند و برایشان وقت می‌گذاشتند. باید به مسائل اینچنینی پرداخته شود. بچه‌ها باید رفتار حسینی را یاد بگیرند. این نگاه من است و همیشه گفته‌ام کاش یک روز کارهایی ساخته شود که ارزش‌های آن زمان و اخلاقیات را به تصویر بکشد تا کودک وقتی وارد جامعه می‌شود رفتارش متحول شود.

 

او ساخت برنامه‌ها و کلیپ مذهبی را برای کودکان بسیار مهم و حساس عنوان کرد و گفت: کارهایی که در این راستا ساخته می‌شود، اگر درست و اصولی ساخته نشود، کار ضد تبلیغ کرده‌ایم. من خیلی از کارهای دینی را دیده‌ام که بچه‌ها پس می‌زنند. اگر این برنامه‌ها در قالب درستی طراحی نشوند، تاثیر لازم را نمی گذارند. کارهای دینی باید جذابیت داشته باشند و در این زمینه ما بر لبه تیغ حرکت می کنیم. خیلی مهم است که برنامه های مذهبی کودکان در قالب‌های درست ساخته شوند. در غیر این صورت ما سرمایه را دور ریخته ایم و برعکس هم جواب می‌گیریم.

 

مسلمی در پایان با بیان اینکه در حال حاضر به وضعیت برنامه کودک باید به شکل جدی‌تری توجه شود، درباره فعالیت‌های جدید خود توضیح داد: فعلا کار جدیدی ندارم. تصمیم به کار کردن داریم، باید ببینیم سازمان صداوسیما چه کار می‌کند. ما آماده کار هستیم و یکی ـ دو طرح هم داده‌ایم اما هنوز جوابی نگرفته‌ایم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ آذر ۹۹ ، ۰۹:۱۶
علی طلا

وصیت نامه شهدا رجب علی غلامی جوان 19 ساله ای که در سال 62 در جنگ ایران و عراق کشته شده بود نشر شد.

 

به نقل از خبرگزاری فارس، وی در ولسوالی بجستان سکونت داشته است و به دلیل خصوصیت های اخلاقی شایسته مورد ستایش اطرافیان خود قرار داشته است.

 

متن این وصیت نامه به شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلاً.

 

بعضی از مومنان بزرگانی هستند که به عهدی که با خدا بسته‌اند کاملا وفا دارند، پس برخی بر آن عهد ایستادگی کردند تا براه خدا شهید شدند.

سپاس و ستایش حی سبحان را که بر بندگان گنه کار خود منت نهاد و صراط مستقیم الهی را برایش رهنمون شد.

 

السلام علیک یا ابا عبدالله، السلام علیک یا ثارالله، سلام بر تو ای امام که چگونه زیستن و چگونه مردن را به ما آموختی و سلام بر شهیدان عزیز که با حرکت خود درس آزادگی را به ما آموختند.

 

این جانب رجب غلامی افغانی بر حسب وظیفه شرعی که بر گردن خود احساس می‌کنم و عشق سوزانی که در اثر ارادت به حسین(ع) تمام وجودم را می‌سوزاند، اینک به یاری خدا و همت شما ملت شهید پرور بجستان لباس رزم به تن می‌کنم و بر آنم که تا نابودی کامل استکبار از پای ننشینم.

 

جرات جسارت سخن گفتن در برابر شما سروران عزیز را ندارم ولی بعنوان برادری کوچک لازم می‌دانم نکاتی را متذکر شوم، سزاوار نیست که پس از گذشت چهار سال از جنگی که به مملکت اسلامی ایران تحمیل کرده‌اند همچنان بی تفاوت بمانیم.

 

اگر در خانه ماندن را به جهاد کردن ترجیح دهیم و به این منوال حرکت کنیم اعوذبالله که سخت در خسرانیم.

وصیت نامه شهدا

پدران و مادران عزیزی که در تشییع جنازه‌ام شرکت کرده‌اید برایم افسوس نخورید بلکه بجای این افسوس خوردن خواسته فرزندانتان را جواب مثبت دهید و آنها را روانه جبهه کنید که امروز خط سرخ حسینی خون می‌طلبد.

 

اگر جسدم به دست دوستان افتاد در کنار دیگر برادران و عزیزان شهید بجستان به خاک بسپارید.

 

برادران عزیز همانطور که می‌دانید من غریبم و پدر و مادر ندارم و همچنین برادر و خواهری، از شما عزیزان تقاضا دارم گاه گاهی که به سر قبرم حاضر می‌شوید فاتحه‌ای بخوانید و اگر ممکن بود یک شب جمعه دعای کمیل بر سر مزارم برگزار کنید.ان شاءالله

 

ضمناً موترم را هم بفروشید و پولش را به جبهه واریز کنید.

 

در پایان از کلیه برادران و خواهران بجستان امید عفو و بخشش دارم و اگر خطایی از من مشاهده کرده‌اند خواهند بخشید.

 

از برادران عزیزم احمد باغبان و علی ‌پور اسماعیل می‌خواهم که بجای برادرم جنازه‌ام را بخاک بسپارند.

 

والسلام علیکم- العبدالحقیر: وصیت نامه شهدا رجب غلامی افغانستانی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ آذر ۹۹ ، ۰۸:۱۲
علی طلا

السلام علیک یا أباعبدالله
وعلی الارواح التی حلت بفنائک علیکم منی جمیعا
سلام الله أبدا مابقیت وبقی اللیل والنهار
ولاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم
السلام علی الحسین
وعلى علی بن الحسین
وعلى أولاد الحسین
وعلى أصحاب الحسین

 

اگر دنبال طرح های کلیپ مذهبی مناسب و با کیفیت هستین حتما سری به سایت متد گرافیک بزنید.

 

به گزارش گروه بازرگانی ایسکانیوز طرح های مذهبی در متدگرافیک بصورت لایه باز با لایه بندی استاندارد و اختصاصی و با کیفیت مناسب جهت چات طراحی شده است.

 

از جمله این طرح های لایه باز می توان به انواع بنر مذهبی لایه باز اشاره کرد.

 

از ویژگی های این طرح های مذهبی میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

 

موارد مربوط به مراسمات محرم از جمله سخنرانی، مداحی،سینه زنی، تعذیه خوانی در نظر گرفته شده است.

 

بنرها در مدل و سایزهای مختلف کار شده و در فرمت psd و لایه‌بندی استاندارد آماده دانلود می‌باشد.

 

اصول رنگبندی سازگار با طرح های مذهبی در همه این بنر ها مد نظر قرار داده شده است.

 

همچنین از فونت‌ها و تایپوگرافی فارسی،استاندارد و مناسب در هر طرح استفاده شده است.

 

این طرح ها در انواع مختلف برای مناسبت های مختلف مانند اعیاد مذهبی و یا مراسمات عزاداری تهیه شده اند.

 

فایل psd بنر محرم مطابق با استاندارد های روز چاپ دستگاه بنر و فلکس کار شده و مناسب چاپ لارج فرمت می باشد.

 

از دسته بندی های مذهبی این سایت می توان به بنر محرم لایه باز با ویژگی های زیر اشاره کرد.

 

در اکثر این طرح‌ها از المان‌های مربوط به ماه محرم و عزاداری مانند تصاویر حرم، پرچم‌های محرم, تصاویر مذهبی و نوشته‌ها و شعارهای محرم استفاده شده است.

 

تمام این طرح مناسب و کلیپ مذهبیبرای مراسمات محرم تا اربعین می باشد.

 

با کمی تغییرات در متن ها می توان این طرح ها را در عزاداری های دیگر مذهبی مانند ایام فاطمیه یا رمضان نیز استفاده کرد.

 

طرح های گرافیکی بنر ماه محرم بصورت لایه باز و کاملا تفکیک شده کار شده و المان های استفاده شده در طرح قابل ویرایش و شخصی سازی می باشد. در مجموعه درس‌های سخنرانی و فن بیان، تمرین‌های متعدد و متنوعی برای خوب حرف زدن در جمع مطرح شده است.

 

از جمله این که در درس چند نکته و روش برای افزایش تسلط بر سخنرانی، تکنیک‌ها و تمرین‌های مختلفی را - با تمرکز بر نیازهای فردی که قرار است در آینده‌ی نزدیک یک سخنرانی مهم داشته باشد - مطرح کرده‌ایم.

 

این درس، بیشتر بر روی چند نکته و تمرینِ اولیه متمرکز است و کمک می‌کند تا اثربخشی تمرین‌های شما در طول مدتی که درس‌های مربوط به مهارت های صحبت کردن در جمع را مطالعه می‌کنید، افزایش پیدا کند.

 

بنابراین نکات و تمرین‌های مطرح شده در این درس، برای رفع نیاز فوری و لحظه‌ای شما طراحی نشده و بیشتر بر روی بهبود بلندمدت مهارت سخنرانی در جمع متمرکز شده است.

 

مهارت سخنرانی و حرف زدن مدیریت شده

مهارت سخنرانی و صحبت کردن در جمع، برای برخی از ما یک آرزو و برای بسیاری از ما یک دغدغه و نیاز جدی است.

 

گروهی از ما به عنوان یک علاقه‌ی شخصی، دوست داریم در جمع دوستان، در جلسات کاری، در سمینارها و کلاس‌ها، خوب حرف بزنیم و سخنرانی کنیم. گروه دیگری هم هستند که شاید علاقه‌ای به این کار نداشته باشند، اما به تجربه دریافته‌اند که فرار کردن از صحبت کردن در جمع در محیط کسب و کار و فضاهای اجتماعی امروز، تقریباً غیرممکن است:

 

یک فروشنده حرفه ای باید بتواند در کنار اسلاید‌های معرفی محصول بایستد و برای جمع حرف بزند.

 

خصوصاً در فروش B2B که بسیاری از جلسات فروش، در قالب صحبت کردن برای چند نفر مخاطب (از واحدهای مختلف سازمان) اجرا و برگزار می‌شود.

 

مهم‌ نیست که مدیرعامل شرکت چقدر توانمند است، اما همکاران او انتظار دارند در مناسب‌های مهم، او با حرف زدن و سخنرانی خود، به بحث‌ها و جلسات و مراسم‌ها و مهمانی‌ها رسمیت ببخشد.

 

در گذشته‌، به عنوان مثال کلاسیک از شغل مناسب برای یک فرد درونگرا به مدیر مالی اشاره می‌کردند و از این منظر، جایگاه او را در مقابل مدیر فروش (نیازمند به برونگرایی و تعامل اجتماعی گسترده) قرار می‌دادند.

 

اما این مثال‌ها فقط برای کتاب‌ها و کلاس‌هاست. مدیر مالی هم می‌داند که خوب حرف زدن، برای او یک مهارت ضروری است و لازم است بتواند در حضور مدیران شرکت یا هیات مدیره و سهامداران، از تصمیم‌ها و سیاست‌های واحد خود دفاع کند.

 

ترس از صحبت کردن در جمع و سخنرانی

پیش از هر چیز، بهتر است با ترس از سخنرانی در جمع (یا به عبارت دقیق‌تر: گلاسوفوبیا) کنار بیایید. این ترس، در کنار ترس از بیماری، مرگ، ارتفاع، جانوران و شنا در آب‌های عمیق، یکی از ترس‌های اصلی انسان امروزی است  و شما در این زمینه، تنها نیستید.

 

ترس از حرف زدن در مقابل جمع حتی در افراد حرفه‌ای هم وجود دارد و با وجودی که با تمرین کمتر می‌شود، هرگز به صورت کامل از بین نمی‌رود.

 

اگر به سراغ سخنران‌های حرفه‌ای – که بارها در مقابل جمع‌های بزرگ سخنرانی کرده‌اند – بروید، عموم آن‌ها صادقانه اعتراف می‌کنند که هنوز هم در شروع سخنرانی اضطراب دارند.

 

البته ممکن است این اضطراب – بسته به عوامل مختلف – برای یک نفر دو دقیقه، برای فرد دیگری پنج دقیقه و برای فرد دیگری تا پایان سخنرانی طول بکشد.

 

بنابراین آن‌چه شما باید به تدریج و با تمرین بیاموزید، مدیریتِ ترس از حرف زدن در میان جمع است و نه از بین بردن ترس.

 

ما در دو درس با عنوان‌های شناخت استرس سخنرانی و نیز طبقه بندی علت های استرس هنگام سخنرانی تا حدی به این موضوع پرداخته‌ایم.

 

اما مهم است قبل از همه‌ی تمرین‌ها، ترسیدن، اضطراب و هول شدن را به عنوان پیشامدهایی طبیعی در نظر بگیرید و با آن‌ها راحت باشید. در غیر این صورت، ممکن است به سرعت و در نخستین تمرین‌ها، از خودتان ناامید شوید.

 

طبیعی است تکرار، تمرین و تلاش، می‌تواند تسلط شما را بر سخنرانی افزایش دهد و این روند، در طول زمان طی خواهد شد.

 

اما فعلاً در حد نخستین توصیه‌ها برای ابتدای مسیر، مناسب است بر یک توصیه کلیدی تأکید کنیم:برای خوب حرف زدن در جمع، لازم نیست متن سخنرانی خود را حفظ کنید

 

این را همواره به خاطر بسپارید که برای خوب حرف زدن در مقابل جمع، لازم نیست حرف‌ها و سخنرانی خود را از قبل، حفظ کنید.

 

حفظ کردن دقیق متن سخنرانی و تلاش برای تکرار کلمه به کلمه‌ی آن، باعث می‌شود که در طول سخنرانی، انرژی زیادی از شما گرفته شود.

 

هم‌چنین این احتمال وجود دارد که با فراموش کردن یک کلمه یا جمله‌ی خاص، احساس کنید که روند سخنرانی به کلی از اختیارتان خارج شده و اضطراب‌تان افزایش پیدا کند.

 

اضطراب، خودش را بازتولید می‌کند و لحظه به لحظه، تسلط شما بر خود و سخنرانی‌تان کاهش خواهد یافت.

 

به همین علت، بسیاری از مربیان سخنرانی، روش زیر را برای سخنرانی توصیه می‌کنند:

 

صرفاً نقشه و مسیر کلی حرف‌های خودتان را ترسیم و ثبت کنید:

 

این‌که چگونه سخنرانی را شروع کنید و جملات آغازین شما چه باشد.

مرور و بررسی قصه‌ها، داستان‌ها و مثال‌هایی که احتمالاً در سخنرانی مطرح خواهید کرد.

انتخاب آمارها و گزارش‌هایی که به آن‌ها اشاره خواهید کرد.

روند کلی سخنرانی و نکاتی که در پایان به عنوان جمع بندی سخنرانی مطرح خواهید کرد.

پس از مشخص شدن مسیر کلی و المان‌های سخنرانی خود، اجازه دهید که جملات، آن طور که پیش می‌آید بر زبان شما جاری شوند.

 

برای تسلط بر روند سخنرانی، باید بتوانید انرژی خود را مدیریت کنید

توان ذهنی همه‌ی ما محدود است.

 

در تعریف استرس هم آموخته‌ایم که استرس یعنی این‌که در یک مقطع زمانی مشخص، منابع مورد نیاز ما بیشتر از منابع در دسترسمان باشد.

 

بنابراین – در حد یک نگاه ساده و ابتدایی – می‌توانیم اضطراب و استرس سخنرانی را از این زاویه ببینیم که: «هرگاه توان ذهنی ما برای مدیریت کل فرایند سخنرانی و حواشی آن کافی نباشد، استرس را تجربه خواهیم کرد.»

 

یک پیش نیاز مهم برای تسلط بر خود و ارائه یک سخنرانی موفق این است که انرژی خود را به درستی مدیریت کنید

 

اجازه بدهید این مسئله را با یک مثال عددی، که البته به هیچ وجه دقت علمی ندارد، بررسی کنیم:

 

استفاده از کلمات: فعالیتی با مصرف انرژی بالا

فرض کنید یک سخنران حرفه‌ای روی سن می‌رود و برای لحظه‌ای کوتاه، به جمعیتی که مشتاق و با هیجان و بعضاً با تردید به او خیره شده‌اند، نگاه می‌کند.

 

احتمالاً او دچار اضطراب می‌شود و در عین حال، می‌خواهد سخنرانی را آغاز کند.

 

فرض کنید چنین فردی دارای تسلط کلامی نسبتاً بالایی است و مغز او، برای جمله‌سازی و جستجوی کلمات، نیاز به صرف انرژی چندانی نداشته باشد (مثلاً ۲۰٪ توانایی ذهنی او برای جمله سازی و یافتن کلمات مناسب کافی باشد).

 

چنین فردی می‌تواند با ۸۰٪ باقی‌مانده‌ی توان ذهنی خود، حواشی سخنرانی (از جمله اضطراب درونی و حرکت‌ها و بی‌نظمی‌هایی را که در کناره‌های سالن دیده می‌شوند) را مدیریت کند.

 

اما فرض کنید که این شخص مهارت کلامی چندانی ندارد و حتی در خلوت خود نیز،  وقتی می‌خواهد چند جمله بسازد و حرف بزند، ۶۰ تا ۷۰ درصد توان ذهنی‌اش درگیر بازی با کلمات می‌شود.

 

می‌توان حدس زد که انرژی باقیمانده در چنین فردی، برای مدیریت اضطراب و حواشی سخنرانی کافی نخواهد بود و کوچک‌ترین اتفاق پیش‌بینی‌نشده یا رفتار آزاردهنده، می‌تواند او را به کلی از مسیر سخنرانی منحرف کند.

 

البته جمله‌سازی و کنار هم چیدن کلمات، تنها فعالیت انرژی‌بر در یک سخنرانی نیست؛ اما بی‌تردید یکی از مهم‌ترین آن‌هاست.

 

حرف زدن مدیریت شده؛ تمرینی برای انتخاب کلمات مناسب در سخنرانی و کلیپ مذهبی

شاید اصطلاح Toastmaster را شنیده باشید. این اصطلاح برای کسانی به کار می‌رود که در انجام سخنرانی های کوتاه مهارت دارند.

 

Toastmaster الزاماً قرار نیست از توانایی سخنرانی مثلاً هشت‌ساعته در یک سمینار آموزشی بهره‌مند باشد. اما می‌تواند در شروع یک مهمانی، در جلسه معارفه و تودیع شرکت، در آغاز یک سمینار یا شرایطی مانند این‌ها، سخنرانی کوتاهی (مثلاً‌ در حد پنج دقیقه) داشته باشد.

 

یا این‌که می‌تواند در میانه‌ی سخنرانی‌های متوالی در یک سمینار، چند دقیقه‌ای صحبت کند و آن‌ها را به هم ارتباط دهد.

 

مدیری که پس از شنیدن صحبت‌های همکاران خود در جلسه‌ای چند ساعتی، می‌ایستد و در ده یا بیست دقیقه، حرف‌ها را جمع‌بندی می‌کند نیز، در این جایگاه قرار دارد.

 

انجمنی هم به این نام وجود دارد و اعضای آن هم در نقاط مختلف جهان می‌کوشند به کسانی که به‌ تازگی وارد حوزه‌ی سخنرانی و سخنوری شده‌اند، در طی کردن بهتر این مسیر کمک کنند.

کلیپ مذهبی

جالب اینجاست که بخش قابل توجهی از تمرین‌هایی که در این نوع مجامع انجام می‌شود از جنس مهارت کلامی است.

 

از میان این تمرین‌ها هم،‌ تعداد قابل‌توجهی، کمابیش ساختار مشابه دارند. ساختاری که به آن، حرف زدن مدیریت شده یا Self Moderated Speech گفته می‌شود.

 

ما در این‌جا به دو نمونه از آن‌ها اشاره می‌کنیم؛ اما طراحی و اجرای این تمرین‌ها، تا حد زیادی به سلیقه و حال‌و‌هوای شما و دوستان‌تان باز می‌گردد.

 

بنابراین آن‌چه در ادامه می‌آید را صرفاً به عنوان ایده‌هایی برای طراحی تمرین‌های مشابه در نظر بگیرید.

 

در جمع دوستان‌تان، یک موضوع مشخص را برای سخنرانی (یا صحبت کردن معمولی) انتخاب کنید.

 

پیش از شروع صحبت، با یکدیگر صحبت کنید و پنج کلمه‌ی کلیدی بحث را روی یک کاغذ بنویسید. کلمه‌هایی که به نظر می‌رسد حتماً برای چنین گفتگویی لازم باشند.

 

سپس پنج دقیقه درباره‌ی آن موضوع صحبت کنید؛ اما بکوشید از کلماتی که ممنوع کرده‌اید استفاده نکنید.

 

به عنوان مثال، می‌توانید کلمات زیر را برای یک سخنرانی پنج دقیقه‌ای درباره‌ی تکنولوژی ممنوع کنید:

 

هنر سخنرانی در جمع و مدیریت استرس آن از طریق نظم

 

اگر دوستانی در کنار خود ندارید که علاقه‌مند به اجرای چنین تمرین‌هایی باشند، می‌توانید خودتان در خلوت خود صحبت کنید و حرف‌هایتان را ضبط کنید و سپس، تعداد خطاهایتان را بشمارید.

 

هر بار که یکی از کلمات ممنوعه را به‌کار می‌برید،‌ یک خطا محسوب می‌شود.

 

حتی اگر اشتباه کردید و کلمه‌‌ی ممنوعی را به کار بردید، صحبت‌ها را هرگز قطع نکنید؛ صرفاً بکوشید که اشتباه‌های بیشتری انجام ندهید.

 

همین کار به شما یادآوری می‌کند که یک سخنرانی هرگز نباید به خاطر یک خطا متوقف شود.

 

کاهش قطعیت در یک جمله

در مورد یک موضوع یا شخص خاص، نظر خود را در قالب یک جمله روی کاغذ بنویسید.

 

سپس بکوشید با تکمیل کردن آن (تا رسیدن به یک پاراگراف)، قطعیت جمله‌ی خود را کاهش دهید. عادت به این کار، ضمن افزایش تسلط کلامی شما، باعث می‌شود که در آینده بهانه‌های کمتری در اختیار مخاطبانی بدهید که با خود عهد کرده‌اند، به هر شیوه‌ی ممکن از شما ایراد بگیرند و صحبت‌هایتان را به چالش بکشانند.

 

شازده کوچولو، قطعاً معروف‌ترین داستان در جهان است.

 

حالا فکر کنید که آن مخاطب مشکوک و وسواسی، چه خواهد پرسید و چگونه شما را به چالش خواهش کشید.

 

او ممکن است بپرسد: از کجا مطمئنی که شازده کوچولو، معروف‌ترین است؟

 

حالا می‌توانید حرف خود را اصلاح کنید:

 

شازده کوچولو، یکی از معروف‌ترین داستان‌های جهان است.

 

اوضاع کمی بهتر شد. اما حالا ممکن است باز هم بگویند معیار تو از معروفیت چیست؟ فروش؟ تحقیقات انجام شده بین مردم و خوانندگان؟ یا شاخص دیگر؟

 

به نظر می‌رسد که معروفیت، صفت دردسرداری است. شاید بهتر باشد به جای آن، از صفت دوست‌داشتنی استفاده کنید:

 

شازده کوچولو، یکی از رمان‌های دوست داشتنی جهان است.

 

بهتر شد. اما اوضاع هنوز خوب نیست. اگر طرف مقابل قصد کرده باشد که چالشی ایجاد کند، ممکن است بگوید: من که دوستش نداشتم!

 

پس باز هم می‌توانید قطعیت جمله‌ی خود را کاهش دهید و فرصت نقد کردن را از طرف مقابل بگیرید:

 

در صحبت با دوستان ‌و آشنایانم، کمتر کسی را دیده‌ام که رمان شازده کوچولو را دوست نداشته باشد.

 

حالا خیلی بعید است که طرف مقابل بتواند حرفی بزند.

 

اگر هم حرفی زد می‌توانید بگویید: «شاید سلیقه‌ی دوستان و آشنایان من با دوستان و آشنایان شما تفاوت دارد.»

 

آیا واقعاً قرار است در سخنرانی‌ها با چنین وسواسی حرف بزنیم؟ هرگز.

 

می‌دانیم که اغلب مخاطبان‌تان هم، تا این حد بیمار نیستند که با خود عهد کرده باشند تحت هر شرایطی از شما ایراد بگیرند.

 

این فقط یک بازی است. اما ما را عادت می‌دهد تا جملات خود را هوشمندانه‌تر انتخاب کنیم.

 

همین‌که نگویید ما اولین تولیدکننده‌ی … یا بزرگ‌ترین و معتبرترین شرکت … در کشور هستیم، دستاورد خوبی است؛ ضمن اینکه با این شیوه‌، جمله‌های شما طولانی‌تر می‌شود.

 

مفاهیم مانند آجر هستند و برخی کلمات و اصطلاحات و عبارات و تعابیر، در میانه‌ی آنها نقش ملات را ایفا می‌کنند. به این معنا که ساختاری زیباتر، منسجم‌تر و محکم‌تر به بنای حرف‌هایتان می‌دهند.

 

این را هم به خاطر داشته باشید که با چنین تمرین‌هایی،‌ شما ذهن خود را وادار به تمرین و نرمش می‌کنید.

 

تکمیل کردن یک متن ناقص

یک کتاب را انتخاب کرده و صفحه‌‌ای از آن را به‌صورت تصادفی باز کنید.

 

سه کلمه‌ی اولین جمله‌ی صفحه را بخوانید و با آن جمله‌ی دیگری بنویسید یا بگویید.

 

پس از مدتی که این تمرین را تکرار کردید، تعداد کلمات را به چهار و پنج و بیشتر افزایش دهید.

 

هدف نهایی این است که یک پاراگراف را بخوانید و پاراگراف بعدی را به سلیقه خود – و البته با حفظ پیوستگی – بگویید یا بنویسید.

 

میوه‌ی مهارت در این بازی را روزی تجربه خواهید کرد که بعد از سخنران قبلی صحبت‌های خودتان را آغاز کنید و مخاطبان ببینند که هنرمندانه بحث خود را به گفته‌های او متصل می‌کنید.

 

حرف زدن مدیریت شده، صرفاً یکی از انواع تمرین‌های کلامی است و تمرین‌های بسیار متنوعی در این زمینه وجود دارد.

 

تسلط بر دنیای کلمات، هرگز شرط کافی برای مهارت سخنرانی نیست، اما شرط لازم آن است.

 

آنهایی که حرف زدن مدیریت شده را تمرین می‌کنند، پس از مدتی از آن به عنوان یک بازی لذت می‌برند و می‌بینند که سخنرانی، شکل بسیار ساده‌تری از این بازی است.

 

البته انتخاب با شماست.

 

می‌توانید برای این نوع تمرین‌ها و بازی‌ها وقت نگذارید و همیشه، با اضطراب و نگرانی، در انتظار لحظه‌ای باشید که نوبت شما برای حرف زدن فرا می‌رسد.

 

تمرین و مشارکت در بحث

 

غیر از موارد فوق، چه تمرین‌های دیگری دیده‌اید یا شنیده‌اید که از جنس حرف زدن مدیریت شده محسوب شوند؟

 

اگر بخواهید با خلاقیت خودتان یا به سلیقه‌ی خودتان، تمرین دیگری طراحی و اجرا کنید، چه تمرینی پیشنهاد می‌کنید؟

 

بعد از خواندن این درس چه کار کنم؟

 می‌توانید مسیر تعریف‌شده‌ی درس مهارت سخنرانی را ادامه دهید و درس استرس سخنرانی را مطالعه کنید.

 

  اگر کمی شتابزده هستید، می‌توانید مستقیماً به سراغ درس تمرین هایی برای افزایش تسلط بر سخنرانی بروید.

 

پیشنهاد عضویت در متمم

دوست عزیز.

 

شما با عضویت رایگان به عنوان کاربر آزاد متمم (صرفاً با تعیین نام کاربری و کلمه‌ی عبور) می‌توانید به حدود نیمی از چند هزار درس متمم دسترسی داشته باشید.

 

ثبت‌نام به عنوان کاربر آزاد متمم

همچنین در صورت تمایل، با پرداخت هزینه عضویت، به همه‌ی درس‌های متمم دسترسی خواهید داشت. فهرست برخی از درس‌های مختص کاربران ویژه متمم را نیز می‌توانید در اینجا ببینید:

 

  فهرست درس‌های مختص کاربران ویژه متمم

 

البته از میان درس‌های مطرح شده، شاید بهتر باشد ابتدا مطالعه‌ و بررسی مباحث زیر را در اولویت قرار دهید:

 

دوره MBA

 

فنون مذاکره | تصمیم گیری

 

تحلیل رفتار متقابل | پرورش تسلط کلامی

 

افزایش عزت نفس | چگونه شاد باشیم

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ آذر ۹۹ ، ۲۱:۱۶
علی طلا

السلام علیک یا أباعبدالله
وعلی الارواح التی حلت بفنائک علیکم منی جمیعا
سلام الله أبدا مابقیت وبقی اللیل والنهار
ولاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم
السلام علی الحسین
وعلى علی بن الحسین
وعلى أولاد الحسین
وعلى أصحاب الحسین

 

اگر دنبال طرح ها و دانلود عکس مذهبی مناسب و با کیفیت هستین حتما سری به سایت متد گرافیک بزنید.

 

به گزارش گروه بازرگانی ایسکانیوز طرح های مذهبی در متدگرافیک بصورت لایه باز با لایه بندی استاندارد و اختصاصی و با کیفیت مناسب جهت چات طراحی شده است.

 

از جمله این طرح های لایه باز می توان به انواع بنر مذهبی لایه باز اشاره کرد.

 

از ویژگی های این طرح های مذهبی میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

 

موارد مربوط به مراسمات محرم از جمله سخنرانی، مداحی،سینه زنی،  دانلود عکس مذهبی تعذیه خوانی در نظر گرفته شده است.

 

بنرها در مدل و سایزهای مختلف کار شده و در فرمت psd و لایه‌بندی استاندارد آماده دانلود می‌باشد.

 

اصول رنگبندی سازگار با طرح های مذهبی در همه این بنر ها مد نظر قرار داده شده است.

 

همچنین از فونت‌ها و تایپوگرافی فارسی،استاندارد و مناسب در هر طرح استفاده شده است.

 

این طرح ها در انواع مختلف برای مناسبت های مختلف مانند اعیاد دانلود عکس مذهبی و یا مراسمات عزاداری تهیه شده اند.

 

فایل psd بنر محرم مطابق با استاندارد های روز چاپ دستگاه بنر و فلکس کار شده و مناسب چاپ لارج فرمت می باشد.

 

از دسته بندی های مذهبی این سایت می توان به بنر محرم لایه باز با ویژگی های زیر اشاره کرد.

 

در اکثر این طرح‌ها از المان‌های مربوط به ماه محرم و عزاداری مانند تصاویر حرم، پرچم‌های محرم, تصاویر مذهبی و نوشته‌ها و شعارهای محرم استفاده شده است.

 

تمام این طرح مناسب برای مراسمات محرم  و دانلود عکس مذهبی تا اربعین می باشد.

 

با کمی تغییرات در متن ها می توان این طرح ها را در عزاداری های دیگر مذهبی مانند ایام فاطمیه یا رمضان نیز استفاده کرد.

 

طرح های گرافیکی بنر ماه محرم بصورت لایه باز و کاملا تفکیک شده کار شده و المان های استفاده شده در طرح قابل ویرایش و شخصی سازی می باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ آذر ۹۹ ، ۱۹:۴۹
علی طلا

السلام علیک یا أباعبدالله
وعلی الارواح التی حلت بفنائک علیکم منی جمیعا
سلام الله أبدا مابقیت وبقی اللیل والنهار
ولاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم
السلام علی الحسین
وعلى علی بن الحسین
وعلى أولاد الحسین
وعلى أصحاب الحسین

 

«بسم الله الرحمن الرحیم»

 

وصیت نامه شهدا 

هرکس من را طلب می‌کند می‌یابد مرا، و کسی که مرا یافت، می‌شناسد مرا، و کسی که من را دوست داشت، عاشق من می‌شود و کسی که عاشق من می‌شود، من عاشق او می‌شوم و کسی که من عاشق او بشوم، او را می‌کشم و کسی که من او را بکشم، خون‌بهایش بر من واجب است، پس خون‌بهای او من هستم.

 

هدف من از رفتن به جبهه این است که:

اولاً به ندای «هل من ناصر ینصرنی» لبیک گفته باشم و امام عزیز و اسلام را یاری کنم و آن وظیفه‌ای را که امام عزیزمان بارها در پیام‌ها تکرار کرده، که هرکس که قدرت دارد واجب است که به جبهه برود، و من می‌روم که تا به پیام امام لبیک گفته باشم. آرزوی من پیروزی اسلام و ترویج آن در تمام جهان است و امیدوارم که روزی به یاری رزمندگان، تمام ملت‌های زیر سلطه آزاد شوند و صدام بداند که اگر هزاران هزار کشور به او کمک کنند او نمی‌تواند در مقابل نیروی اسلام مقاومت کند.

 

پدر و مادر مهربان من! از زحمات چندین ساله شما متشکرم.

 

من عاشق خدا و امام زمان گشته‌ام و این عشق هرگز با هیچ مانعی از قلب من بیرون نمی‌رود، تا اینکه به معشوق خود یعنی «الله» برسم؛ و به حق که ما می‌رویم که این حسین زمان و خمینی بت‌شکن را یاری کنیم و به حق که خداوند به کسانی که در راه او پیکار می‌کنند، پاداش عظیم می‌بخشد. من برای خدا از مادیات گذشتم و به معنویات فکر کردم، از مال و اموال و پدر و مادر و برادر و خواهر چشم پوشیدم، فقط برای هدفم یعنی الله.

 

وصیت نامه شهدا 15ساله اصغر سلطانی

 

 

 

«بسم الله الرحمن الرحیم»

 

بخدمت پدر عزیزم خیلی خیلی دعا و سلام می رسانم و پس از عرض سلام، سلامتی شما از درگاه خداوند متعال خواهان و خواستارم و امیدوارم که در زیر سایه امام زمان ( عج ) قرار گرفته باشید و ثانیاً اگر از احوالات این جانب برادر اصغر سلطانی را خواسته باشید الحمدالله از طرف خداوند متعال صحیح و سالم هستم و به شما خیلی خیلی دعا و سلام می رسانم.

 

به مادرم خیلی دعا و سلام می رسانم و به مادر بزرگم خیلی خیلی دعا و سلام می رسانم و به سهراب و مهراب و روح الله و زهرا و معصومه خیلی خیلی دعا و سلام می رسانم و باری پدر جان شما که نوشته بودی پول گذاشتم آن نرسید ولی دیگر لازم نیست چون اگر یک موقع لازم باشد به ما می دهند.

 

دیگر عرضی ندارم بجز دوری دیدار شما عزیزان و به دایی ها یک به یک خیلی خیلی دعا و سلام و به فریدون دعا و سلام.

 

نامه پر محبت آمیز شما در تاریخ 25/10/63 به دست من رسید خیلی خوشحال شدم و انشاء الله شما هم خوشحال خواهید شد و دیگر عرضی نیست بجز دوری دیدار شما عزیزان و دوستان.

 

خداحافظ از طرف من هیچ موقع ناراحت نباشید که ممکن است 15 روز دیگر به مرخصی بیائیم خدا نگهدار شما.

تاریخ 26/10/63

 

وصیت نامه شهدا ابوالفضل خوران

 

 

 

«بسم الله الرحمن الرحیم»

 

اى مسلمانان جهان، اى ایرانیان، اى پدر و مادر ایرانى، کشته شدگان راه حق را مرده نپندارید بلکه آنها زنده هستند و در پیش خدایشان روزی مى‌خورند. وصیت نامه را در حالى مى‌نویسم که هر لحظه آرزوى شهادت در راه خدا را دارم. وصیتم را مى‌نویسم، وصیتم فقط پیام است. پیام من ،پیام یک فردى که در راه خدا جانبازى مى‌کند و پرارزش ترین چیزى که در زندگیش دارد این است.

 

که اى ملت شهید پرور ایران، امام امت را، روح خدا را، رهبر مستضعفان را، امید مستضعفان را تنها نگذارید همیشه با انقلاب باشید که خداى نکرده دست پلید آمریکا و مزدورانش اعم از منافقین و دیگر گروههاى ضد انقلاب، انقلاب ما را به عقب برگردانند..

 

مردم بجنورد، هوشیار باشید و همیشه در صحنه باشید و نگذارید گروهکهاى منافق و دو رو کارى بکند. شما همچون که در مقابل شاه خائن با مشتهایتان ایستادید در برابر گروهکهاى منافق و ضد انقلاب هم بایستید چون دیگر نمى‌توانند کارى بکنند. الان منافقین مانند کسى هستند که تا خرخره در گرداب فرو رفته است و دست و پا مى‌زند و ترور آخرین فعالیت آنهاست. به گفته امام بکشید ما را ملت بیدارتر مى شود. الحمدلله ملت ما بیدار شده است و با یاد خدا همیشه آنها را سرکوب خواهند کرد. و پیام دیگرم به پدر و مادرم این است که در مرگم عزا نگیرند و لباس سیاه نپوشند بلکه در مرگم خوشحال باشید و حتى شیرینى بدهید که مبادا دشمنان اسلام و انقلاب با عزا گرفتن شما خوشحال شوند.

 

مادر ، براى من که فرزند تو هستم گریه نکنید.

 

خواهرم و برادرم، براى من خوشحال باشید و شما براى خودتان افتخار کنید که نوجوان ناقابلى را در راه خدا و رهبر تقدیم اسلام کردید. وقتى که من به شهادت رسیدم افتخار کنید که نوجوانى داشتید و در راه خدا دادید.

 

خدا نگهدار شما

 

وصیت نامه شهدا شهید محمود ناظری

 

 

 

«بسم الله الرحمن الرحیم»

 

"و من طلبنی وجدنی و من وجدنی عرفنی...."

 

"وهر کس مرا طلب کند خواهد یافت و هر کس مرابیابد خواهد شناخت و هر کس مرا بشناسد عاشقم خواهد شد و آنکه عاشقم شد من نیز عاشقش شوم و هر کس که عاشقش شدم می کشم او را و آنکه من او را بکشم خون بهایش بر من واجب است پس من خود خون بهای او خواهم بود ..."

 

سپاس فراوان خداوند یکتا را که ما را آفرید و به ما درس چگونه زیستن و چگونه مردن آموخت و با سلام به پیشگاه اختر تابناک ولایت و امامت مهدی موعود (عج) و سلام برنائب بر حقش امام امت و سلام و درود بی پایان بر تمامی رزمندگان اسلام که با نثار خونشان نهال انقلاب اسلامی را آبیاری می نمایند.

 

خدایا بارلها خودت شاهدی که من هیچ نوع مقصدی جز دفاع از قانون اسلامی خودت ندارم و این راهی که من انتخاب کرده ام راهی است که امام حسین (ع) این راه را پیموده و علی اکبر پیموده، عباس دلاور پیموده، کلیه شهیدان از صدر اسلام گرفته تا اکنون پیموده اند پس خون من از خون بقیه شهدا که بهتر نیست لذا از درگاه ایزد منان تقاضای شهادت در راه ستایش تو را دارم.

 

من محمود ناظری فرزند علی اکبر بر اساس مسئولیتی که بر عهده من بود که از حریم اسلام دفاع نمایم راهی جبهه های حق علیه باطل شدم تا از مرزهای سیاسی اسلام دفاع کنم. امید است که خداوند مرا ببخشد و لحظه ای من را به خود وانگذارد و ضمن عفو و بخشش از کلیه دوستان و همشهریان امید است خداوند عبادت همگی را در راهش قبول بفرماید و امیدوارم که خداوند به شما پدر و مادر عزیزم صبر عنایت فرماید.

 

پدرجان من عقیده دارم به فرموده اماممان و روح خدا، اگر بکشیم یا کشته شویم در هر دو حال پیروزیم.من زندگی زیر بار ظلم را قبول نخواهم کرد و مرگ سرخ را بر این زندگی ترجیح می دهم.

 

به من الهام شد که به آرزوی دیرینه ام، شهادت، خواهم رسید اما افسوس می خورم که ۱۸ سال از عمرم می گذرد و هنوز اندر خم یک کوچه ام.

 

پدر عزیزم، درود خدا برتو باد که با امضای رضایت نامه ی من در حقیقت شهادت نامه ام را امضا کردی.

 

در پایان مقداری حساب با برادران داشتم که اسامی آنها را یادداشت کرده ام، تصفیه نمایید.

 

یک ماه هم روزه قرض دارم امید است قضایش را بدهید.

 

وصیتنامه شهید محمد عجم

 

 

 

‌«بسم الله الرحمن الرحیم»

 

ای‌ خدای‌ بزرگ‌ می‌دانم‌ گناهم‌ بسیار و طاعتم‌ قلیل‌ است‌ اما به‌ عدلت‌ نمی‌نگرم‌ بلکه‌ به‌ رحم‌ تو و عفو تو ای‌ غفار چشم‌ دوخته‌ام‌. و اما سخنی‌ چند با خانواده‌ عزیزم‌:ای‌ مادرم‌، ای‌ که‌ در شبهای‌ تاریک‌ و در سکوت‌ شب‌ از خواب‌ خود می گذشتی‌ و با لطف‌ خدا مرا به‌ این‌ حال‌ رساندی‌ تو در این‌ حال‌ حتی از من‌ امیدی‌ داشتی‌ لیکن‌ وضع‌ زمانه‌ طوری‌ است‌ که‌ خداوند چنین‌ می‌پسندد که‌ در میان‌ شما نباشم‌.

 

و رضای‌ خدا افضل‌ همه‌ رضاهاست‌ و تو نیز بی‌گمان‌ به‌ رضای‌ خدا رضایی‌. واما پدرم‌ ای‌ زحمتکش‌ خانه که‌ هر وقت‌ شما را ملاقات‌ می نمودم‌ اثار خستگی‌ از کار در چهره‌ شما مشخص‌ بود.وشمانیزشاید با خود می گفتی روزی من به درد شما می خورم وباری از دوش شما برمی دارم اما من همیشه بار شما بودم وحتی خدمتی به شما نکردم و از پیشگاه شما معذرت می خواهم و اما برادران و خواهران عزیزم که شما همیشه با مهر و علاقه خود نسبت به حقیر مرا شرمنده خویش می ساختید . هر وقت یادی از مهربانیهای شما می کنم خود را غرق‌ در حقارت‌ می‌بینم‌ چرا که‌ من‌ برادری‌ خوب‌ برای‌ شما نبودم.‌

 

اما یک‌ نصیحت‌ که‌ حق‌ هر برادر دینی‌ است‌ از من‌ بعنوان‌ یادگار بشنوید. همواره‌ اخلاق‌ اسلامی‌ را رعایت کنید و نماز و سایر عبادات‌ اهمیت‌ زیادی‌ بدهید.در اینجا خوب‌ است‌ حدیث‌ امام‌ صادق‌ علیه السلام را بگویم‌ که‌ فرمود: شفاعت‌ ما به‌ کسانی‌ که‌ نمازراسبک‌بشمارند نخواهد رسید و شما می‌دانید که‌ اگر شفیع نداشته‌ باشیم‌ آخرت‌ خوبی‌ نداریم .‌ چرا که‌ ما گناهکاریم‌ . اما در مورد محل‌ دفنم‌، هرجا که‌ خانواده‌ عزیزم‌ دوست‌ بدارند که‌ خودم‌ زیبد را انتخاب‌ می کنم.‌

 

واما درمورد حقوقم که نمی دانم بعد از رفتن من نیز حقوقی دارم یا نه اما اگر داشتم اگر امکان باشد حقوق را نگیرید واگر مجبور به گرفتن هستید آن را به یکی از راه های خیر مثل کمک به جبهه ها وخیرات دیگر بدهید ویا آن را قرض الحسنه بدهیدوپس از پس گرفتن آن راخرج خیرات کنید.

 

وخانواده عزیزم در این مورد منتی به کسی نگذارید زیرا منت باید کسی بکند که چیزی بدهد وشما ومن که چیزی نداده ایم بلکه خدا بود که چیزی داد.

 

اما مسئله‌ دیگر که‌ باید عرض‌ کنم‌ مسئله‌ نمازها و روزه‌های‌ فوت‌ شده‌ است‌ و خانواده‌ عزیزم‌ می‌خواهم‌ که‌ پانزده‌ روز روزه‌ بگیرند و یک‌ ماه‌ نماز بخوانند اگر توانستند بیشتر از اینها انجام‌ دهند و کفاره‌ سه روز روزه‌ قضا شده‌ نیز بپردازند. در پایان‌ بار دیگراز خانواده وهمه برادران‌وخواهرانی‌که‌صدای من‌ به‌ آنها می رسد می خواهم‌ که‌ مرا عفو کنند و از برادرانم‌ می خواهم‌ که‌ حقوقی‌ که‌ به‌ گردنم‌ مانده‌ ادا کنندومردم را از من راضی کنند باشد انشاءا…مورد عفو خداوندعزیز قرار گیرم. ای‌ خدای‌ بزرگ‌ این‌ همه‌ امیدم‌ را ناامید مگردان‌ و این‌ حقیر رو سیاه‌ را در درگاه‌با عظمت بپذیر و مرا به بندگی خودت قبول کن. ضمناً اگر حقوقی گرفتید وحقوق ماموریت که نگرفته ام یک پنجم آن رابه حساب صد امام بدهید،هفتصد تومان دیگر نیز به همین حساب بدهید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ آذر ۹۹ ، ۱۹:۲۹
علی طلا

در این مطلب تاپ از متن های زیبا و جملات عرفانی و تصاویر مذهبی ویژه ماه محرم را قرار داده ایم و امیدواریم که از این متن های زیبا لذت ببرید.

 

ماه محرم ماه آزادگی و ایثار است. در این ماه امام حسین و یاران او فداکاری کردند تا اسلام زنده بماند. به همین منظور در ادامه مطلب اس ام اس و پیامک ها زیبای با موضوع ماه محرم را قرار داده ایم.

 

مجموعه متن های زیبای و تصاویر مذهبی ماه محرم و ایام سوگواری عاشورا و تاسوعا

فرستادن متن و پیامک های ماه محرم در ایام سوگوتری ماه محرم جزو کارهای مرسومی است که بین کاربران رایج است. امیدواریم این متن های زیبا با موضوع ماه محرم مورد پسند شما قرار بگیرند.

 

جمله های کوتاه ویژه ماه محرم

دستی که بر آن دست خدا زد بوسه

صد حیف که شمشیر جفا زد بوسه

 

در کرب وبلا، حسین از روی زمین

 

برداشت و با قدِ دوتا زد بوسه

 

تصاویر مذهبی

 

جملات مذهبی عاشورا  و تاسوعا

السلام علیک یا أباعبدالله

وعلی الارواح التی حلت بفنائک علیکم منی جمیعا

سلام الله أبدا مابقیت وبقی اللیل والنهار

ولاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم

السلام علی الحسین

وعلى علی بن الحسین

وعلى أولاد الحسین

وعلى أصحاب الحسین

 

تصاویر مذهبی

 

هر سال برای تو سیه می پوشیم

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ آذر ۹۹ ، ۱۹:۰۵
علی طلا

دانلود عکس مذهبی

تا سال 1945 میلادی غالب جنگ‏ها "جنگ سخت" بود. پس از آن با توجه به دو قطبی شدن جهان به بلوک شرق و بلوک غرب، دور جدیدی از رقابت ها میان آمریکا و شوروی سابق آغاز شد که به "جنگ سرد" مشهور شد. جنگ سرد ترکیبی از جنگ سخت و جنگ نرم بود که طی آن دو ابر قدرت در عین تهدیدهای سخت از رویارویی مستقیم با یکدیگر پرهیز می‏ کردند.

 

 

خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا/ سرویس صفحات فرهنگی:

 

به کوشش: ذبیح‏ الله تجری غریب‏ آبادی (کارشناس تاریخ )

 

با فروپاشی شوروی در سال 1991 میلادی و پایان جنگ سرد کارشناسان بخش جنگ در ایالات متحده با استفاده از تجارب دو جنگ جهانی و دوران جنگ سرد دریافتند که می شود با هزینه کمتر و بدون دخالت مستقیم در سایر کشورها به اهداف سیاسی، اقتصادی و... دست یافت که در ادبیات سیاسی جهان به جنگ نرم شهرت یافت.

 

جنگ نرم

 

این نوع جنگ از فروپاشی شوروی شروع و تاکنون ادامه داشته و متکی بر تهدیدات نرم و قدرت نرم فرهنگی و اجتماعی است. آمریکایی ها با استفده از این نوع جنگ تاکنون موفق به تغییر چندین رژیم سیاسی در کشورهای مورد نظر شدند. انقلاب های رنگی که در چندین کشور بلوک شرق و شوروی سابق رخ داد،در واقع نمونه ای از جنگ نرم است. آمریکایی ها با استفاده از قدرت نرم موفق به تغییر رژیم های سیاسی در کشورهایی چون لهستان، گرجستان، چک اسلواکی، قرقیزستان، اکراین و تاجیکستان گردید. در تمامی این دگرگونی های سیاسی بدون استفاده از ابزار خشونت و صرفا با تکیه بر قدرت نرم و ابزار رسانه، با تغییر در ارزش ها و الگوهای رفتاری از رژیم های سیاسی حاکم مشروعیت‏زدایی گردید و از طریق جنبش‏ های مردمی و ایجاد بی ثباتی سیاسی، قدرت سیاسی جابه جا شد.

جنگ نرم در قالب‏های مختلف مثل: انقلاب مخملی، انقلاب های رنگی (انقلاب نارنجی و...)، عملیات روانی ، جنگ رسانه‏ ای، با استفاده از ابزار رسانه‏ ای (رادیو، تلویزیون، روزنامه و امثال آن) و ... توانست نظام سیاسی بعضی از کشورها ـ مانند اوکراین و گرجستان ـ را تغییر دهد.

 

تعریف جنگ نرم و دانلود عکس مذهبی

 

مفهوم جنگ نرم (Soft Warfare) در مقابل جنگ سخت (Warfare Hard) است و تعریف واحدی که مورد پذیرش همگان باشد ندارد.

 

«جان کالینز» تئوریسین دانشگاه ملی جنگ آمریکا، جنگ نرم را عبارت از “استفاده طراحی شده از تبلیغات و ابزارهای مربوط به آن، برای نفوذ در مختصات فکری دشمن با توسل به شیوه هایی که موجب پیشرفت مقاصد امنیت ملی مجری می شود”، می داند.

ارتش ایالات متحده آمریکا در آیین رزمی خود آن را بدین صورت تعریف نموده است: “جنگ نرم، استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات و دیگر اعمالی است که منظور اصلی آن تاثیرگذاری بر عقاید، احساسات، تمایلات و رفتار دشمن، گروه بی طرف و یا گروههای دوست است به نحوی که برای برآوردن مقاصد و اهداف ملی پشتیبان باشد”.با عنایت به تعاریف فوق، معروفترین تعریف را به جوزف نای، پژوهشگر برجسته آمریکایی در حوزه “قدرت نرم” نسبت می دهند. وی در سال1990 میلادی در مجله “سیاست خارجی” شماره 80 ، قدرت نرم را “توانایی شکل دهی ترجیحات دیگران” تعریف کرد. تعریفی که قبل از وی «پروفسور حمید مولانا» در سال 1986 در کتاب “اطلاعات و ارتباطات جهانی؛ مرزهای نو در روابط بین الملل” به آن اشاره کرده بود. با این وجود مهمترین کتاب در حوزه جنگ نرم را جوزف نای در سال2004 ، تحت عنوان “قدرت نرم؛ ابزاری برای موفقیت در سیاست جهانی” منتشر نمود.

 

بنابراین جنگ نرم را می توان هرگونه اقدام نرم، روانی و تبلیغات رسانه ای که جامعه هدف را نشانه گرفته و بدون درگیری و استفاده از زور و اجبار به انفعال و شکست وا می دارد. جنگ روانی، جنگ سفید، جنگ رسانه ای، عملیات روانی، براندازی نرم، انقلاب نرم، انقلاب مخملی، انقلاب رنگی و... از اشکال جنگ نرم است .

 

به عبارت دیگر جنگ نرم مترادف اصطلاحات بسیاری در علوم سیاسی و نظامی می باشد. در علوم نظامی از واژه هایی مانند جنگ روانی یا عملیات روانی استفاده می شود و در علوم سیاسی می توان به واژه هایی چون براندازی نرم، تهدید نرم، انقلاب مخملین و اخیراً به واژه انقلاب رنگین اشاره کرد.در تمامی اصطلاحات بالا هدف مشترک تحمیل اراده گروهی بر گروه دیگر بدون استفاده از راه های نظامی است.

 

در یک تعریف کامل تر می توان گفت، جنگ نرم یک اقدام پیچیده و پنهان متشکل از عملیات های سیاسی، فرهنگی و اطلاعاتی توسط قدرت های بزرگ جهان برای ایجاد تغییرات دلخواه و مطلوب در کشورهای هدف است

 

دلایل استفاده از جنگ نرم و دانلود عکس مذهبی

 

انتشار مقاله مشهور «جوزف نای» نظریه‏پرداز آمریکایی تحت عنوان «قدرت نرم» power Soft در فصلنامه آمریکایی foreign policy در سال ۱۹۹۰ دیدگاه جدیدی را به مخاطبان ارائه کرد که براساس آن ایالات متحده به جای آن که از طریق بکارگیری آنچه که قدرت سخت می نامند به انجام کودتای نظامی در کشورهای رقیب اقدام کند؛ تلاش خود را بر ایجاد تغییرات در کشورهای هدف از طریق تأثیرگذاری بر نخبگان جامعه متمرکز می کند.

 

براین اساس آمریکا می توانست بجای سرمایه گذاری میلیارد دلاری بر تئوری جنگ ستارگان به منظور مقابله با آنچه تهدید شوروی خوانده می شد، به سرمایه گذاری بر نخبگان جامعه شوروی از طرق مختلف اقدام کند. پس از فروپاشی شوروی جوزف نای مقاله دیگری تحت عنوان «کاربرد قدرت نرم» در فصلنامه فارن پالسی در سال ۲۰۰۴ منتشر ساخت که تکمیل کننده نظرات قبلی او متناسب با تغییرات جهان در سال های پس از فروپاشی شوروی و بویژه تحولات ناشی از واقعه یازده سپتامبر در روابط بین الملل بود.

 

در مقاله مذکور جوزف نای دیدگاه خود را درباره ایجاد تغییرات از طریق به کارگیری دیپلماسی عمومی در کنار بکارگیری قدرت نرم در میان نخبگان جامعه هدف مطرح کرد. بعدها نظرات او تکمیل تر شد و به عنوان دستورالعمل سیاست خارجی آمریکا تحت عنوان بکارگیری «قدرت هوشمند» Smart power به مورد اجرا گذارده شد. براساس این نظریه آمریکا با استفاده از دیپلماسی عمومی و قدرت هوشمند به برقراری نفوذ در بدنه جامعه هدف کمک می کند. این دیدگاه با دستورالعمل های اجرایی که توسط کارشناسان اطلاعاتی آمریکا نظیر دکتر «جین شارپ» تهیه شد، در سطح رسانه های گروهی به مفهوم «انقلاب نرم» معروف شد.

 

بنابراین جنگ نرم، امروزه مؤثرترین، کارآمدترین و کم هزینه ترین و درعین حال خطرناک ترین و پیچیده ترین نوع جنگ علیه امنیت ملی یک کشور است، چون می توان با کمترین هزینه با حذف تهاجم خود قرار می دهد.

 

جنگ نرم به روحیه، به عنوان یکی از عوامل قدرت ملی خدشه وارد می کند، عزم و اراده ملت را از بین می برد، مقاومت و دفاع از آرمان و سیاست های نظام را تضعیف می کند، فروپاشی روانی یک ملت می تواند مقدمه ای برای فروپاشی سیاسی- امنیتی و ساختارهای آن باشد. جوزف نای قدرت نرم را شیوه غیرمستقیم رسیدن به نتایج مطلوب بدون تهدید یا پاداش ملموس می داند. این شیوه غیرمستقیم رسیدن به نتایج مطلوب قدرت است. بر این پایه یک کشور می تواند به مقاصد موردنظر خود در سیاست جهانی نایل آید، چون کشورهای دیگر، ارزش های آن را می پذیرند، از آن تبعیت می کنند، تحت تأثیر پیشرفت و آزاداندیشی آن قرار می گیرند و در نتیجه خواهان پیروی از آن می شوند. در این مفهوم آنچه مهم تلقی می شود، تنظیم دستورالعملی است که دیگران را جذب کند. بنابراین جنگ نرم از یکسو توانایی کسب آنچه که می خواهید از طریق جذب کردن نه از طریق اجبار و یا پاداش می باشد ( و از سوی دیگر نشان دهنده ، تفاوت های عمده آن با جنگ سخت می باشد.

 

تفاوت‏ های جنگ نرم و جنگ سخت و دانلود عکس مذهبی

 

1- حوزه تهدید نرم اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است، در حالی که حوزه‌ تهدید سخت امنیتی و نظامی می‌باشد؛

 

2- تهدیدهای نرم پیچده و محصول پردازش ذهنی نخبگان و بنابراین اندازه‌گیری آن مشکل است، در حالی که تهدیدهای سخت؛ عینی، واقعی و محسوس است و می‌توان آن را با ارائه برخی از معیارها اندازه‌گیری کرد؛

 

3- روش اعمال تهدیدهای سخت، استفاده از زور و اجبار است، در حالی که در نرم ، از روش القاء و اقناع بهره‌گیری می‌شود. و تصرف و اشغال سرزمین است در حالی که در تهدید نرم ، هدف تاثیر‌گذاری بر انتخاب‌ها، فرآیند تصمیم‌گیری و الگوهای رفتاری حریف و در نهایت سلب هویت‌های فرهنگی است؛

 

4- مفهوم امنیت در رویکردهای نرم شامل امنیت ارزش‌ها و هویت‌های اجتماعی می‌شود، در حالی که این مفهوم در رویکردهای سخت به معنای نبود تهدید خارجی تلقی می‌گردد.

 

5- تهدیدهای سخت، محسوس و همراه با واکنش برانگیختن است، در حالی که تهدیدهای نرم به دلیل ماهیت غیر عینی و محسوس آن، اغلب فاقد عکس‌العمل است.

 

6-مرجع امنیت در حوزه تهدیدهای سخت، به طور عمده دولت‌ها هستند، در حالی که مرجع امنیت در تهدیدهای نرم محیط فروملی و فراملی (هویت‌های فروملی و جهانی) است؛

 

7- کاربرد تهدید سخت در رویکرد امنیتی جدید عمدتاً مترادف با فروپاشی نظام‌های سیاسی- امنیتی مخالف یا معارض است، در حالی که کاربرد تهدید نرم در رویکردهای امنیتی جدید علیه نظام‌های سیاسی مخالف یا معارض، مترادف با فرهنگ‌سازی و نهادسازی در چارچوب اندیشه و الگوهای رفتاری نظام‌های لیبرال و دموکراسی تلقی می‌شود.

 

جنگ نرم نیز همانند جنگ سخت اهداف مختلفی دارد و قاعدتا هدف غایی هر دو آنها تغییر کامل نظام سیاسی یک کشور است که البته با اهداف محدودتر هم انجام می گیرد. در حقیقت جنگ نرم و جنگ سخت یک هدف را دنبال می کنند و این وجه مشترک آنهاست، در هر صورت هدف اصلی این جنگ، اعمال فشار برای ایجاد تغییر در اصول و رفتار یک نظام و یا به طور خاص تغییر خود نظام است.

 

اهداف جنگ نرم

 

1- استحاله فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر افکار عمومی جامعه مورد هدف با ابزار خبر و اطلاع رسانی هدفمند و کنترل شده که نظام سلطه همواره از این روش برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است.

 

2- استحاله سیاسی به منظور ناکارآمد جلوه دادن نظام مورد هدف و تخریب و سیاه نمایی ارکان آن نظام.

 

3- ایجاد رعب و وحشت از مسائلی همچون فقر، جنگ یا قدرت خارجی سرکوبگر و پس از آن دعوت به تسلیم از راه پخش شایعات و دامن زدن به آن برای ایجاد جو بی اعتمادی و ناامنی روانی.

 

4- اختلاف افکنی در صفوف مردم و برانگیختن اختلاف میان مقام های نظامی و سیاسی کشور مورد نظر در راستای تجزیه سیاسی کشور.

 

5- ترویج روحیه یاس و ناامیدی به جای نشاط اجتماعی و احساس بالندگی از پیشرفت های کشور.

 

6- بی تفاوت کردن نسل جوان به مسائل مهم کشور.

 

7- کاهش روحیه و کارآیی در میان نظامیان و ایجاد اختلاف میان شاخه های مختلف نظامی و امنیتی.

 

8- ایجاد اختلاف در سامانه های کنترلی و ارتباطی کشور هدف.

 

9- تبلیغات سیاه (با هدف براندازی و آشوب) به وسیله شایعه پراکنی، پخش تصاویر مستهجن، جوسازی از راه پخش شب نامه ها و...

 

10- تقویت نارضایتی های ملت به دلیل مسائل مذهبی، قومی، سیاسی و اجتماعی نسبت به دولت خود به طوری که در مواقع حساس این نارضایتی ها زمینه تجزیه کشور را فراهم کند.

 

11- تلاش برای بحرانی و حاد نشان دادن اوضاع کشور از راه ارائه اخبار نادرست و نیز تحلیل های نادرست و اغراق آمیز.

 

جنگ نرم به ابزارها و امکاناتی نیازدارد تا بتواند به اهداف خود جامه عمل بپوشاند.

 

ابزارهای جنگ نرم

 

جنگ نرم با پشتوانه قدرت نرم انجام می گیرد. بنابراین تمامی ابزارهای حامل قدرت نرم را باید به عنوان ابزارهای جنگ نرم مورد توجه و شناسایی قرار داد. این ابزارها انتقال دهنده پیام ها با اهداف خاص هستند. در عصر ارتباطات با تنوع ابزاری برای انتقال پیام از یک نقطه به نقطه دیگر هستیم. رسانه ها شامل رادیو، تلویزیون و مطبوعات، عرصه های هنر شامل سینما، تئاتر، نقاشی، گرافیک و موسیقی، انواع سازمان های مردم نهاد و شبکه های انسانی در زمره ابزار جنگ نرم به شمار می‏آیند.

 

با توجه به اینکه در جنگ نرم از ابزار مختلفی استفاده می شود می توان گفت که به همان نسبت نیز گروه های مختلفی را مورد هدف و مبارزه قرار می دهد.

 

چه افراد و تشکل‏هایی هدف جنگ نرم هستند؟

 

همه افراد جامعه می‏توانند بخش های مشخصی باشند که مورد نظر راه اندازان جنگ نرم قرار گرفته اند و البته این موضوع وابسته به هدفی است که بانی جنگ نرم آن را دنبال می کند. اقشار مورد نظر بانیان جنگ نرم بستگی به هدف آنها دارد که میان مدت است یا عمومی و با توجه به هدف اقشار را تحت نظر می گیرند اما در حالت کلی می توان گفت که گروه های هدف در جنگ نرم، رهبران، نخبگان و توده های مردم هستند. نخبگان نیروهای میانی را تشکیل می دهند و می توانند به عنوان تصمیم گیران و تصمیم سازان یک حکومت مطرح باشند. نخبگان جامعه مدنی مانند رهبران احزاب و... هم با آشفتگی ذهنی خود، می توانند ترس را به ذهن مردم انتقال دهند، وحشت ایجاد کنند و روحیه ملت را درهم بشکنند.

 

در بعضی موارد برای رسیدن به اهداف مورد نظر خود گروه ها و اشخاص خاص و تأثیرگذار را مورد هدف قرار می دهند و از آن گروه یا فرد برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کنند. مانند استفاده از قومیت های مختلف یا خواص و نخبگان فرهنگی وعلمی.

با توجه به اینکه در جنگ نرم از ابزارهای رسانه ای، فرهنگی و علمی استفاده می شود پوشش آن برای طبقات مختلف بیشتر و متفاوت تر است. جنگ رسانه ای می تواند توده های مردم را تحت تأثیر قرار بدهد و به همین شکل در جنگ علمی نخبگان را مورد هدف قرار دهد. افراد مورد نظر جنگ های نرم وابسته به هدف جنگ های نرم نیستند بلکه به دلیل اینکه در جنگ نرم ابزارهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد در نتیجه افراد بیشتری درگیر می شوند اما در جنگ سخت که تنها ابزار مورد استفاده ابزار نظامی است تنها گروه های نظامی (و در موارد معدودی غیر نظامیان) در طرف مقابله قرارمی گیرند.

 

در جنگ نرم علاوه بر استفاده از ابزارهای رسانه های، فرهنگی و علمی برای نفوذ در طبقات و اقشار مختلف از تاکتیک های متنوعی مختلفی استفاده می شود.

 

تاکتیک‏ های جنگ نرم و دانلود عکس مذهبی

 

1- برچسب زدن: بر اساس این تاکتیک، رسانه ها، واژه های مختلف را به صفات مثبت و منفی تبدیل کرده و آنها را به آحاد یا نهادهای مختلف نسبت می دهند.

 

2- تلطیف و تنویر: از تلطیف و تنویر (مرتبط ساختن چیزی با کلمه ای پر فضیلت) استفاده می شود تا چیزی را بدون بررسی شواهد بپذیریم و تصدیق کنیم.

 

3- انتقال: انتقال یعنی اینکه اقتدار، حرمت و منزلت امری مورد احترام به چیزی دیگر برای قابل قبول تر کردن آن منتقل شود.

 

4. تصدیق: تصدیق یعنی اینکه شخصی که مورد احترام یا منفور است بگوید فکر، برنامه یا محصول یا شخص معینی خوب یا بد است. تصدیق فنی رایج در تبلیغ، مبارزات سیاسی و انتخاباتی است.

 

5- شایعه: شایعه در فضایی تولید می شود که امکان دسترسی به اخبار و اطلاعات موثق امکان پذیر نباشد.

 

6- کلی‏ گویی: محتوای واقعی بسیاری از مفاهیمی که از سوی رسانه های غربی مصادره و در جامعه منتشر می شود، مورد کنکاش قرار نمی گیرد. تولیدات رسانه های غربی در دو حوزه سیاست داخلی و خارجی، مملو از مفاهیمی مانند جهانی شدن، دموکراسی، آزادی، حقوق بشر و... است. اینها مفاهیمی هستند که بدون تعریف و توجیه مشخص، در جهت اقناع مخاطبان در زمینه ای مشخص بکار گرفته می‏شوند.

 

7- دروغ بزرگ: این تاکتیک قدیمی که هنوز هم مورد استفاده فراوان است، عمدتاً برای مرعوب کردن و فریب ذهن حریف مورد استفاده قرار می‏ گیرد.

 

8- پاره حقیقت‏ گویی: گاهی خبر یا سخنی مطرح می شود که از نظر منبع، محتوای پیام، مجموعه ای به هم پیوسته و مرتب است که اگر بخشی از آن نقل و بخشی نقل نشود، جهت و نتیجه پیام منحرف خواهد شد.

9- انسانیت‏ زدایی و اهریمن‏سازی: یکی از موثرترین شیوه های توجیه حمله به دشمن به هنگام جنگ (نرم و یا سخت)، «انسانیت‏زدایی» است. چه اینکه وقتی حریف از مرتبه انسانی خویش تنزیل یافت و در قامت اهریمنی در ذهن مخاطب ظاهر شد، می توان اقدامات خشونت آمیز علیه این دیو و اهریمن را توجیه کرد.

 

10- ارائه پیشگویی‏ های فاجعه ‏آمیز: در این تاکتیک با استفاده از آمارهای ساختگی و سایر شیوه های جنگ روانی (از جمله کلی‏گویی، پاره حقیقت‏گویی، اهریمن‏سازی و ...) به ارائه پیشگویی‏های مصیبت‏بار می‏پردازند که بتوانند حساسیت مخاطب را نسبت به آن افزایش داده و بر اساس میل و هدف خویش افکار وی را هدایت نمایند.+

 

11- قطره ‏چکانی: در تاکتیک قطره‏چکانی، اطلاعات و اخبار در زمان های گوناگون و به تعداد بسیار کم و به صورتی سریالی ولی نا منظم در اختیار مخاطب قرار می گیرد تا مخاطب نسبت به پیام مربوطه حساس شده و در طول یک بازه زمانی آن را پذیرا باشد.

12- حذف و سانسور: در این تاکتیک سعی می شود فضایی مناسب برای سایر تاکتیک های جنگ نرم به ویژه شایعه خلق شود تا زمینه نفوذ آن افزایش یابد. در این تاکتیک با حذف بخشی از خبر و نشر بخشی دیگر به ایجاد سوال و مهمتر از آن ابهام می پردازند و بدین ترتیب زمینه تولید شایعات گوناگون خلق می شود.

 

13- جاذبه های جنسی: استفاده از غریزه‏ ی جنسی و نمادهای اروتیکال از تاکتیک‏های مهم مورد استفاده رسانه های غربی است به طوری که می توان گفت اکثر قریب به اتفاق برنامه های رسانه های غربی از این جاذبه در جهت جذب مخاطبان خویش به ویژه جوانان که فعالترین بخش جامعه هستند، بهره می‏گیرند.

 

14- ماساژ پیام: در ماساژ پیام، از انواع تاکتیک های گوناگون (حذف، کلی گویی، پاره حقیقت گویی، زمان بندی، قطره چکانی و...) جنگ نرم استفاده می شود تا پیام بر اساس اهداف تعیین شده شکل گرفته و بتواند تصویر مورد انتظار را در ذهن مخاطب ایجاد کند. در واقع در این متد ، پیام با انواع تاکتیک ها ماساژ داده می شود که از آن مفهوم و مقصودی خاص برآید.

 

15- ایجاد تفرقه و تضاد: ازجمله اموری که در فرآیند جنگ نرم مورد توجه واقع می شود، تضعیف از طریق تزریق تفرقه در جامعه هواداران و حامیان حریف است. ایجاد و القاء وجود تضاد و تفرقه در جبهه رقیب باعث عدم انسجام و یکپارچگی شده و رقیب را مشغول مشکلات درونی جامعه حامیان خود می کند و از این طریق از اقتدار و انرژی آن کاسته و قدرتش فرسوده شود.

 

16- ترور شخصیت: در جنگ نرم بر خلاف جنگ سخت ، ترور فیزیکی جای خود را به ترور شخصیت داده است. در زمانی که نمی‏توان و یا نباید فردی مورد ترور فیزیکی قرار گیرد با استفاده از نظام رسانه ای و انواع تاکتیک ها از جمله بزرگ نمایی، انسانیت‏زدایی و اهریمن سازی، پاره حقیقت گویی و... وی را ترور شخصیت می کنند و از این طریق باعث افزایش نفرت عمومی و کاهش محبوبیت وی می شوند. دشمنان انقلاب و نظام اسلامی نیز با استفاده از این تاکتیک و بهره گیری از ابزار طنز، کاریکاتور، شعر، کلیپ های کوتاه و... که عموماً از طریق اینترنت و تلفن همراه ، پخش می شود به ترور شخصیت برخی افراد سیاسی و فرهنگی موجه و معتبر در نزد مردم می پردازند.

 

17- تکرار: برای زنده نگه داشتن اثر یک پیام با تکرار زمان بندی شده، سعی می کنند این موضوع تا زمانی که مورد نیاز هست زنده بماند. در این روش با تکرار پیام، سعی در القای مقصودی معین و جا انداختن پیامی در ذهن مخاطب دارند.

 

18- توسل به ترس و ایجاد رعب: در این تاکتیک از حربه تهدید و ایجاد رعب و وحشت میان نیروهای دشمن، به منظور تضعیف روحیه و سست کردن اراده آنها استفاده می شود. متخصصان جنگ نرم، ضمن تهدید و ترساندن مخاطبان به طرق مختلف به آنان چنین القاء می کنند که خطرات و صدمه های احتمالی و حتی فراوانی بر سر راه آنان ممکن کرده است و از این طریق، آینده ای مبهم و توام با مشکلات و مصائب برای افراد ترسیم می کنند.

 

19- مبالغه: مبالغه یکی از روشهایی است که با اغراق کردن و بزرگ نمایی یک موضوع، سعی در اثبات یک واقعیت دارد. کارشناسان جنگ روانی، از این فن در مواقع و وقایع خاص استفاده می کنند. غربی ها همواره با انعکاس مبالغه آمیز دستاوردهای تکنولوژیک خود و اغراق در ناکامی های کشورهای جهان اسلام سعی در تضعیف روحیه مسلمانان در تقابل با تمدن غربی دارند.

 

20- مغالطه: مغالطه شامل گزینش و استفاده از اظهارات درست یا نادرست، مشروح یا مغشوش و منطقی یا غیرمنطقی است، به این منظور که بهترین یا بدترین مورد ممکن را برای یک فکر، برنامه ، شخص یا محصول ارائه داد. متخصصین جنگ نرم، مغالطه را با «تحریف» یکسان می دانند. این روش ، انتخاب استدلال ها یا شواهدی است که یک نظر را تایید می کند و چشم پوشی از استدلال ها یا شواهدی که آن نظر را تائید نمی کند

 

اصول و روش‏های مقابله با جنگ نرم

 

اما چه کار کنیم تا بتوانیم با بهره‏گیری از ساز و کارهای مختلف از اعمال تهدیدات نرم پیشگیری کنیم و یا از دامنه اثرات اجتماعی فرهنگی و سیاسی آن ها را کاست و یا از میان برد.

 

برای مقابله با جنگ نرم، نخست باید ویژگی‌های این نوع جنگ را آنالیز کرده و خوب بشناسیم و بدانیم که جنگ نرم با جنگ سخت، چه تفاوت‌هایی دارد. آنچه در جنگ سخت مورد هدف قرار می‌گیرد، جان انسان‌ها، تجهیزات، امکانات و بناهاست که معمولا در این مواقع با استفاده از همین مسائلی که مورد هدف قرار گرفته است، افکار عمومی علیه دشمن فعال می‌شود، در حالی که در جنگ نرم آن چه هدف قرار می‌گیرد، افکار عمومی است.

 

برای دستیابی به این هدف، باید بیش از گذشته رسانه‌ها را مورد توجه قرار دهیم و افکار عمومی داخلی و جهانی را نسبت به دروغ‌پردازی رسانه‌های خارجی، آگاه کنیم.

 

این دو مهم فقط با تقویت رسانه‌های خودی و تلاش برای بین‌المللی کردن این رسانه‌ها، میسر است. دیپلماسی رسانه‌ای در سیاست خارجی هر کشور به دو صورت تحقق می‌یابد؛ یکی مدیریت رسانه‌ها توسط سازمان‌های دیپلماتیک رسمی کشور و دیگری به صورت خودجوش و در راستای سیاست‌های کلان کشورها.

 

هر ملتی و کشوری دارای منابع قدرت نرم است که شناسایی و تقویت و سازماندهی آن ها می تواند براساس یک طرح جامع تبدیل به یک فرصت و هجوم به دشمنان طراح جنگ نرم شود. به عنوان مثال، منابع قدرت نرم در ایران را می توانیم «ایدئولوژی اسلامی»، «قدرت نفوذ رهبری»، «حماسه‏آفرینی‏ها» و «درجه بالای وفاداری ملت به حکومت» برشمریم.

 

برخی راه‏ های مقابله با جنگ نرم

 

1. گسترش دامنه و شمول فعالیت‏های فرهنگی.

 

2. افزایش محصولات فرهنگی تأثیرگذار بر جامعه و جوانان.

 

3. ایجاد راه‏های مشروع برای ارضاء نیازهای مردم.

 

4. استفاده از دیپلماسی عمومی.

 

5. استفاده از راهبردهای ویژه در مورد اقوام و اقلیت‏ها: اقلیت‏های جامعه اغلب به سبب داشتن احساس نابرابری، مستعد مخالفت‏ورزی علیه نظام حاکم هستند و دشمنان فرامنطقه ای یکی از میدان های فعالیت خود را در کشورهایی که دارای تنوع قومیت هاست، قرار می دهند. اما زمانی که نظام مستقر با انجام راهبردهای مناسب در مناطق محروم و دور از مرکز و اختصاص بودجه های لازم در قالب طرح های توسعه همه جانبه خصوصا طرح های اشتغال زا و به کارگیری مدیریت های توانمند در این مناطق و با روحیه جهادی و بسیجی مشغول خدمت به مردم شدند، می توانند آن احساس را کم کنند یا از میان بردارند.

 

6. عملیات روانی متقابل: در مقابله با جنگ نرم نبایستی منفعلانه عمل کرد. عاملان تهدید نرم از انواع تبلیغات، فنون مجاب سازی روش های نفوذ اجتماعی و عملیات روانی به منزله روش های تغییر نگرش ها، باورها و ارزش های جامعه هدف استفاده می کنند. انجام تبلیغات هوشمندانه، سریع با قدرت منطق و اندیشه و احاطه ذهنی بر مخاطبان جنگ نرم می تواند یکی از روش‏های مقابله باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ آذر ۹۹ ، ۰۹:۰۴
علی طلا